HomeCarrièreOnze mensen

Onze mensen

Wie werken bij Aveco de Bondt? Maak nader kennis met enkele van je (toekomstige) collega's of samenwerkingspartners.

Marc-van-Baal-t-04.jpg

"Veel vrijheid er zelf wat van te maken"

Marc van Baal - Businessunit manager Infra
Na mijn studie HTS Civiele Techniek aan de Hogeschool Utrecht en Civil Engineering and Management aan de Universiteit Twente, ben ik in 2009 gestart als adviseur bij Grontmij. In 2012 begon ik bij Aveco de Bondt als adviseur Systems Engineering. Sindsdien heb ik ook proces- en contractmanagement opgepakt en heb ik aan veel mooie projecten meegewerkt, zoals de nieuwe Wildlands zoo in Emmen. Ik vind het een uitdaging om mijn projecten tot een goed resultaat te brengen en mezelf te blijven ontwikkelen. Je krijgt alle mogelijkheden om er zelf wat van te maken, dat maakt werken bij Aveco de Bondt zo leuk. Je krijgt veel vrijheid, zonder dat je meteen in het diepe wordt gegooid. De onderlinge samenwerking met collega’s is plezierig en gemoedelijk. Je doet het echt samen!
We investeren veel in opleiding van medewerkers. Ik ben in 2014 gestart met het Talent Management programma en kreeg in 2015 de kans om als businessunit manager Infra in Holten aan de slag te gaan. Een rol waarin ik samen met het team invulling mag geven aan de openbare ruimte samen met een grote diversiteit aan klanten.

Testimonial Carriere_ richard-molemaker-t-04.jpg

"Bundeling van kennis is onze kracht"

Richard Molemaker - Senior projectmanager kabels en leidingen
In 2015 kwam ik in dienst als senior projectmanager kabels en leidingen. Bij mijn kennismaking kwam de ondernemende mentaliteit en verfrissende aanpak van Aveco de Bondt goed naar voren. De markt vraagt om specialisten die wetenschap, techniek en de wet- en regelgeving met elkaar kunnen verbinden binnen een project of advies. Hier werk je samen aan één of meer projecten voor diverse opdrachtgevers, zoals RWS, provincies, gemeenten, bedrijven, particulieren en instellingen. Het ontwerpen en het in de praktijk brengen van innovatieve ideeën en pragmatische oplossingen, is het uitdagende aan mijn vakgebied.
Ik heb een dynamische rol waarin ik samen met het team kabels en leidingen mijn collega’s adviseer en ondersteun bij tenders en werken in uitvoering. Het gaat om kleinschalige, maar ook om omvangrijke, integrale en complexe werken. Wat mij vooral aanspreekt, is de diversiteit van de opdrachtgevers, zowel intern als vanuit de markt. Aveco de Bondt kent een 'platte' organisatiestructuur en beschikt over een brede kennis binnen diverse disciplines. Deze bundeling van kennis is onze kracht. Je wordt gestimuleerd om jouw kennis te verdiepen en verbreden en elkaar als team verder te versterken.

+