HomeCarrièreOnze mensen

Onze mensen

Wie werken bij Aveco de Bondt? Maak nader kennis met enkele van je (toekomstige) collega's of samenwerkingspartners.

WGS_18_10_2018_027.jpg

"Bij Aveco de Bondt voel ik mij op me gemak"

Wouter Grooters - Junior adviseur project- en procesmanagement

Tussen januari en juli 2018 studeerde ik af bij de businessunit Mobiliteit & Infrastructuur in Holten. Voor mijn master Construction Management and Engineering aan de Universiteit Twente deed ik onderzoek naar de rol van het ingenieursbureau in bouwteamsamenwerkingen. De sfeer, cultuur en vrijheid die ik tijdens mijn afstudeerperiode heb ervaren, deden mij besluiten mijn carrière te beginnen bij Aveco de Bondt. Ik werk hier 24 uur per week, daarnaast run ik met mijn ouders een eigen onderneming in de verhuur van groepsaccommodaties. 

Komend jaar wil ik werkervaring op doen op het gebied van project- en procesmanagement. Uitdaging is om de ontwikkelde projectbeheersingstool Qontrol door te ontwikkelen en onder de aandacht te brengen bij potentiële gebruikers. Bij Aveco de Bondt voel ik mij op me gemak en ervaar ik de vrijheid ideeën en ambities waar te maken. Er is ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe concepten en het verbreden van je kennis.

MBL_29-04-2016_113.jpg

"Veel vrijheid er zelf wat van te maken"

Marc van Baal - Businessunit manager Infra 
Na mijn studie HTS Civiele Techniek aan de Hogeschool Utrecht en Civil Engineering and Management aan de Universiteit Twente, ben ik in 2009 gestart als adviseur bij Grontmij. In 2012 begon ik bij Aveco de Bondt als adviseur Systems Engineering. Sindsdien heb ik ook proces- en contractmanagement opgepakt en heb ik aan veel mooie projecten meegewerkt, zoals de nieuwe Wildlands zoo in Emmen. Ik vind het een uitdaging om mijn projecten tot een goed resultaat te brengen en mezelf te blijven ontwikkelen. Je krijgt alle mogelijkheden om er zelf wat van te maken, dat maakt werken bij Aveco de Bondt zo leuk. Je krijgt veel vrijheid, zonder dat je meteen in het diepe wordt gegooid. De onderlinge samenwerking met collega’s is plezierig en gemoedelijk. Je doet het echt samen!
We investeren veel in opleiding van medewerkers. Ik ben in 2014 gestart met het Talent Management programma en kreeg in 2015 de kans om als businessunit manager Infra in Holten aan de slag te gaan. Een rol waarin ik samen met het team invulling mag geven aan de openbare ruimte samen met een grote diversiteit aan klanten.

RMR_25-04-2016_487.jpg

"Bundeling van kennis is onze kracht"

Richard Molemaker - Senior projectmanager kabels en leidingen
In 2015 kwam ik in dienst als senior projectmanager kabels en leidingen. Bij mijn kennismaking kwam de ondernemende mentaliteit en verfrissende aanpak van Aveco de Bondt goed naar voren. De markt vraagt om specialisten die wetenschap, techniek en de wet- en regelgeving met elkaar kunnen verbinden binnen een project of advies. Hier werk je samen aan één of meer projecten voor diverse opdrachtgevers, zoals RWS, provincies, gemeenten, bedrijven, particulieren en instellingen. Het ontwerpen en het in de praktijk brengen van innovatieve ideeën en pragmatische oplossingen, is het uitdagende aan mijn vakgebied.
Ik heb een dynamische rol waarin ik samen met het team kabels en leidingen mijn collega’s adviseer en ondersteun bij tenders en werken in uitvoering. Het gaat om kleinschalige, maar ook om omvangrijke, integrale en complexe werken. Wat mij vooral aanspreekt, is de diversiteit van de opdrachtgevers, zowel intern als vanuit de markt. Aveco de Bondt kent een 'platte' organisatiestructuur en beschikt over een brede kennis binnen diverse disciplines. Deze bundeling van kennis is onze kracht. Je wordt gestimuleerd om jouw kennis te verdiepen en verbreden en elkaar als team verder te versterken.

RBR_23_10_2018_005.jpg

“Bij Aveco de Bondt lukt het me meer continuïteit op te bouwen in relaties”

Ronald Bijster - Senior adviseur omgevingsmanagement

Ik ben specialist in vergunningen- en proceduremanagement in infraprojecten. Denk bij procedures ook aan regelgeving omtrent kabels en leidingen, planologie of archeologie. Die ervaring deed ik grotendeel op in uitvoeringsprojecten voor aannemers, overheden en energiebedrijven. Vaak zijn dit de grotere UAV-gc contracten voor de aanleg van (rijks)wegen of spoorwegen of een rioolwaterzuivering.

Daarnaast adviseerde ik in planstudies (Ruimte voor de Rivier projecten) en bij het Hoogwaterbeschermingsprogramma van Rijkswaterstaat.

Ik vind het prettig dat Aveco de Bondt kleiner is dan mijn vorige werkgevers, maar wel binnen een groter geheel opereert. Bovendien is er vanuit de vestiging -ik zit veelal in Eindhoven- meer focus op de regio. Bij Aveco de Bondt lukt het me meer continuïteit op te bouwen in de relatie met collega’s en klanten. Mijn kennis en ervaring wil ik verder verbreden en verdiepen en delen met mijn collega’s. Samen met hun ga ik de verschillende aspecten van omgevingsmanagement binnen Aveco de Bondt verder verkennen en versterken. Hoewel lijninfra mijn basis is, ben ik benieuwd waar nog meer kansen liggen. Aveco de Bondt biedt mij de kans om mijn kennis en ervaring breed in te zetten en uit te bouwen. Ik doe dit vanuit een hecht team van betrokken en kundige adviseurs en specialisten.

+