icon-arrow-right
HomeCarrièreTraineeprogramma

Traineeprogramma

Ben jij op zoek naar een uitdagende start van je carrière en zoek je een dynamische werkomgeving? Heb je je masteropleiding afgerond en wil je aan de slag met techniek en management, dan ligt jouw toekomst misschien wel bij Aveco de Bondt!

Carriere_Traineeprogramma_1.jpg

Wat bieden wij?

Aveco de Bondt biedt talentvolle afgestudeerde academici een traineeship aan, dat kan dienen als opstap naar een managementpositie binnen Aveco de Bondt of binnen het VolkerWessels concern. Ieder jaar start er in januari een nieuw traineeship waarin je meedraait in projecten, zodat je de organisatie goed leert kennen. Je gaat aan de slag op verschillende afdelingen van Aveco de Bondt, waarbij je de kans krijgt je te ontplooien op verschillende vakgebieden.

Daarnaast ga je aan de slag met een aantal opdrachten, waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van je strategische vaardigheden. In deze opdrachten heb je een coördinerende rol die hoort bij jouw rol als toekomstig manager. Behalve deze opdrachten biedt Aveco de Bondt je een ontwikkelprogramma aan die gericht is op het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van management en leidinggeven. Dit programma bestaat o.a. uit workshops in leiderschap, adviesvaardigheden en strategievorming. Je krijgt een mentor aangewezen waarmee je periodiek de voortgang van jouw ontwikkeling bespreekt en die je kunt consulteren gedurende het hele traineeship. Bij het succesvol afronden van je traineeship kun je doorstromen in een aansturende functie in de organisatie.

Wie zoeken wij?

Heb jij een afgeronde masteropleiding (WO) en heb je affiniteit met management en techniek. Word jij uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, dan maken wij graag kennis met jou. Wij zijn op zoek naar een trainee met de volgende competenties:

  • je hebt een strategische visie;
  • je bent gericht op samenwerking;
  • je bent communicatief sterk;
  • je bent innovatief/creatief;
  • je bent ondernemend/proactief;
  • je bent ambitieus en bereid om in je eigen ontwikkeling te investeren.

Interesse? Neem contact op!

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Neem dan contact op met Bob Karelsen, via 06-83244291 of stuur je sollicitatie naar hrm@avecodebondt.nl (zorg ervoor dat je reactie voor de start van een nieuwe ronde in januari bij ons binnen is).

+