HomeCarrièreYoung Bondts

Meet the Young Bondts

 

Aveco de Bondt vindt het belangrijk om de carrière van jonge professionals een kick-start te kunnen geven. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met slimme collega’s, vele disciplines en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ondernemen. Zo nam een groep jonge collega’s zelf het initiatief een eigen platform op te zetten: Young Bondts

Young Bondts

Wat hebben we in huis?

Young Bondts is ons platform voor professionals van Aveco de Bondt, die jonger zijn dan 36 jaar. “We zijn doeners. Houden niet van blabla, maar steken de handen uit de mouwen. We zijn enthousiast, leergierig en vinden we het gaaf om te leren van onze collega’s. Dat maakt ons goed gezelschap en bovenal leuke collega’s.”

Verbinden

“We leggen de verbinding tussen mensen en disciplines. Tussen vestigingen en vakgebieden. Op die manier bouwen we aan ons interne netwerk en leren we welke disciplines Aveco de Bondt en onze merken Wareco, Archiment, Compositie 5 Stedenbouw, Primum en Dareius in huis hebben, om vervolgens bij opdrachten gemakkelijk de link te kunnen leggen met die disciplines. We hebben sparringspartners buiten onze eigen afdeling waarmee we gemakkelijk kunnen schakelen bij multidisciplinaire klussen. We werken samen en leren van elkaar.”

Young Bondts

Ondernemen

Jonge medewerkers hebben eigen ideeën en eigen visies. “Die kunnen anders zijn dan de norm binnen ons bedrijf en dat is goed. Wij zijn out-of-the-box denkers, in aanpak en bij het signaleren van nieuwe vakgebieden. We maken ons hard voor onze ideeën en pitchen die bij collega’s, afdelingen en management. We nemen het initiatief bij nieuwe opdrachten. We weten onze ideeën te combineren met de ervaring uit de organisatie.”

Young Bondts

Genieten

We houden van gezelligheid. Dat komt goed uit, want hard werken en ontspanning gaan hand in hand. We vinden het belangrijk om lol met elkaar te hebben en meer dan alleen collega’s van elkaar te zijn. We organiseren evenementen gericht op je persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van nieuwe kennis.

Kickoff

Young Bondts trapte eind 2018 af met een evenement op het inspirerende terrein van Strijp­S in Eindhoven. De kick­off stond in het teken van ’Leiderschap’. Gast en inspirator was Jesse Segers,  professor Leadership and Organizational Behavior aan de universiteit van Antwerpen en decaan van het SIOO (Interuniversitair Centrum voor Organisatie­ en Veranderkunde). “We werden uitgedaagd onze persoonlijke hoogte­ en dieptepunten tot  nu toe in het leven met elkaar te delen en daar bij aan te geven hoe deze je veranderden en vormden. Segers liet ons inzien dat ’weerstand is een cadeau is dat je moet omarmen, dan leer je!’.”

Contact

Heb je vragen aan de Young Bondts?
Neem contact op met Sido Grin via sgrin@avecodebondt.nl
Niek Evers via nevers@avecodebondt.nl

+