icon-arrow-right
HomeDiensten Bouwfysica

Bouwfysica

Bouwfysica beïnvloedt ons dagelijkse woon- en werkklimaat en onze gezondheid. Aveco de Bondt ondersteunt diverse partijen bij het realiseren en onderhouden van een duurzame en comfortabele leefomgeving.

Dienst Bouwfysica_1.jpg

Advies

Ons doel is bij te dragen aan de ontwikkeling van gebouwen en omgevingen die gebruikers optimaal ondersteunen en passen bij het beschikbare budget. Onze adviseurs kunnen toetsen op Bouwbesluitniveau, maar ook proactief adviseren in een compleet ontwikkeltraject met een hoger ambitieniveau. We bieden pragmatische en kosteneffectieve oplossingen op verschillende aspecten, bijvoorbeeld daglicht, thermisch comfort, ventilatie, energie (EPC en straks BENG), duurzaamheid (o.a. BREEAM, WELL en GPR) en vochtproblemen. Ook kan Aveco de Bondt metingen uitvoeren op het gebied van luchtdichtheid (qv;10), vocht en thermografie.

Complete oplossingen

Ons multidisciplinaire team bestaan uit specialisten en generalisten. Hierdoor zijn wij in staat om een grote verscheidenheid aan vraagstukken aan te pakken. Daarnaast trekken we samen op met onze collega’s van geluid en brandveiligheid. Ook werken we nauw samen met de overige bouwdisciplines, zowel binnen als buiten ons ingenieursbedrijf. Hierdoor dragen we complete oplossingen aan, waarin bijvoorbeeld ook installatieadvies, asbestsanering of constructies zijn opgenomen.

 

Dankzij onze expertise, nauwkeurige werkwijze en korte doorlooptijden hebben we een goede band opgebouwd met diverse opdrachtgevers. We gaan graag de uitdaging aan om ook voor u de betrouwbare partner te worden voor de realisatie van een veilige, duurzame en comfortabele leefomgeving.

Projecten

Alle projecten
+