icon-arrow-right
HomeDienstenDe wereld waarin RiskChallenger en Qontrol gecombineerd zijn

De wereld waarin RiskChallenger en Qontrol gecombineerd zijn

Wil je van die lange en monotone risicosessies af en toch een kwalitatief goed risicodossier hebben? En vind je het belangrijk dat alle projectinformatie bij elkaar blijft?

Software

Met de software van RiskChallenger wordt jouw risicomanagement interactiever, overzichtelijker, visueler en leuker. Dit verhoogt de kwaliteit van de uitkomsten. En daarmee til je risicomanagement naar een hoger niveau.

 

Sinds 1-10-2020 bestaat een synchronisatie van gegevens tussen RiskChallenger en Qontrol (Relatics projectbeheersingstool). Het volledige risicodossier staat bij de rest van je projectinformatie. Vervolgens kun je direct risico’s koppelen aan eisen, afwijkingen, objecten en meer. Als je informatie wijzigt in Qontrol, dan wijzigt dat ook in RiskChallenger en andersom. Dit bespaart je tijd en moeite.

 

Interesse

Lijkt het je interessant om dit een keer te proberen? Neem dan contact op met André van den Heuvel. Hij maakt tijd voor je vrij en regelt de randzaken, zodat jij je kan focussen op de dingen die je belangrijk vindt.

+