icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Ruimte voor wonen
Ruimte om te werken
Ruimte voor jouw talent

Ruimte voor elkaar

Wij zijn Aveco de Bondt! Een onafhankelijk ingenieurs-, advies- en projectenbedrijf. Dagelijks werken we met een team van experts aan oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Nederland fundamenteel verbeteren. Samen met opdrachtgevers dragen we zo bij aan een goed ingerichte en duurzame leefomgeving voor iedereen!

Meer over ons
Uitgelicht

Ruimte voor duurzaamheid

Nederland staat voor een grote uitdaging. We moeten naar 49% reductie van de CO₂-uitstoot in 2030 en 95% reductie van de CO₂-uitstoot in 2050. Dit gaat impact krijgen op bedrijven en overheden. Zij moeten maatregelen nemen die gaan over zowel het reduceren van CO₂-uitstoot als om het aanpassen van de gebouwde omgeving op de gevolgen van klimaatverandering. Ook benieuwd wat wij kunnen betekenen op het gebied van het klimaatakkoord en de energietransitie?  

Klimaatakkoord en energietransitie