HomeOver onsBedrijfsprofiel

Profiel Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is een financieel solide, onafhankelijk ingenieursbedrijf. We combineren gespecialiseerde technische expertise met een pragmatische kijk op ruimtelijke (her)ontwikkelingen. We leveren onderzoeks- en advieswerk in de markten: ruimtelijke ontwikkeling, gebouwen, mobiliteit & infrastructuur, energie & duurzaamheid, water en industrie.

Kantoor Holten 2

Samenwerken aan maakbare oplossingen

Onze opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies en gemeenten en bouwondernemingen, ontwikkelaars en investeerders. We zijn ondernemende ingenieurs. We nemen verantwoordelijkheid en zijn bereid risicodragend te investeren in projecten. Onze 400 specialisten hebben liefde voor hun vak en werken met een grote betrokkenheid aan maakbare, duurzame oplossingen. Dichtbij en samen met de opdrachtgever, vanuit vestigingen in Holten, Amersfoort, Eindhoven en Breda.

Project_Cobercoterrein Markelo_1.jpg

Uw partner in de hele keten

Aveco de Bondt heeft alle disciplines in huis om u in elke fase van een project te adviseren en ondersteunen. Van planvorming, ontwerp en engineering tot en met de uitvoering, beheer en onderhoud. Dat betekent voor u: korte lijnen, betere afstemming en één aanspreekpunt voor uw project.

triathlon

In beweging

We bouwen voort op onze jarenlange ervaring, maar steken vooral energie in de toekomst. Door jonge creatieve ingenieurs kansen te bieden, continu scherp aan de wind te varen, onszelf te verbeteren en in te spelen op veranderingen in een dynamische wereld. Hierbij investeren we in nieuwe werkmethodieken en innovatieve producten en technieken.
We zijn altijd op zoek naar proactieve mensen die nieuwe kennis en ervaring inbrengen en met een frisse blik bijdragen aan onze ambities. We houden van intellectuele en sportieve uitdagingen en blijven zo fit en in beweging.

In je element – met Aveco de Bondt.

Wij geloven dat de basis van een succesvolle samenwerking zit in:

  • vertrouwen hebben in elkaar;
  • inleven in elkaars situatie;
  • respect hebben voor verschillen en
  • open communicatie.

Wij streven ernaar een prettige partij te zijn om mee samen te werken en om voor te werken. Onze ambitie is een tevreden opdrachtgever én een tevreden medewerker. 

Lees meer over in je element.

 

+