HomeOver onsNieuws & evenementen Aveco de Bondt aanwezig op Bedrijvenmarkt HAN

Aveco de Bondt aanwezig op Bedrijvenmarkt HAN

Actueel

Op woensdag 11 oktober neemt Aveco de Bondt deel aan de 10e Bedrijvenmarkt Bouwkunde en Civiele Techniek op de Campus van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

HAN Bedrijvenmarkt

In je element bij Aveco de Bondt

Ingenieursbedrijf Aveco de Bondt biedt jou als getalenteerde student of starter op de arbeidsmarkt diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, in een richting die bij je past. Ben je op zoek naar een boeiende stage of afstudeerplek? Heb je je masteropleiding afgerond en wil je aan de slag met techniek en management bij een ondernemend ingenieursbedrijf? Kijk in ons vacature-overzicht of wij jou een passende uitdaging kunnen bieden en maak nader kennis met enkele (toekomstige) collega’s.


Onze ambitie is een prettige partij te zijn om voor te werken én om mee samen te werken. We streven na dat onze opdrachtgevers en medewerkers ‘in hun element’ zijn met Aveco de Bondt. We investeren veel in talent, onder andere met ons tweejarige talentmanagementprogramma.

We zien je graag!

Spreekt ons bedrijf en onze mentaliteit je aan? Dan zien we je graag in Arnhem tijdens de Bedrijvenmarkt Bouwkunde en Civiele Techniek.

 

Meer informatie

+