HomeOver onsNieuws & evenementen Aveco de Bondt aanwezig op Vakbeurs Openbare Ruimte 2018

Aveco de Bondt aanwezig op Vakbeurs Openbare Ruimte 2018

Actueel

Op 26 en 27 september 2018 (09.30-17.00 uur) is ingenieursbedrijf Aveco de Bondt opnieuw aanwezig op de ‘Vakbeurs Openbare Ruimte’ in de Jaarbeurs in Utrecht. Een evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. We zijn op beide beursdagen te vinden op stand 4.4.35 in Hal 4. Op 26 september verzorgt Aveco de Bondt tevens het seminar ‘Integraal beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Nederlandse gemeenten’.

 

In je Element

Bij Aveco de Bondt streven we ernaar dat onze opdrachtgevers en medewerkers ‘in hun element’ zijn. Onze kracht ligt in onze diversiteit en het delen en benutten van elkaars kennis. Hoe verschillend we ook zijn, we hebben ook veel gemeen. Wij staan voor kwaliteit en gaan voor het beste resultaat. Dagelijks werken wij aan realiseerbare en duurzame oplossingen voor ruimtelijke (her)ontwikkelingen. Hiermee dragen we actief bij aan een schoon, veilig en leefbaar Nederland.

Vakbeurs Openbare Ruimte 2018

Geïnteresseerd? We maken graag nader kennis!

U bent van harte welkom op de stand van Aveco de Bondt. We zijn op beide beursdagen te vinden in Hal 4, stand 4.4.35. Schrijf u direct in via de website van de Vakbeurs Openbare Ruimte. Het seminar ‘Integraal beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Nederlandse gemeenten’ vindt plaats op 26 september om 11.00 uur podium Juliana 2 door Raoul de Bliek.

 

 

 

 

+