HomeOver onsNieuwsberichten & blogs Aveco de Bondt aanwezig op VVA Carrièredag en bedrijvenmarkt HAN

Aveco de Bondt aanwezig op VVA Carrièredag en bedrijvenmarkt HAN

Actueel

Op 5 en 10 oktober is Aveco de Bondt aanwezig bij respectievelijk de VVA Carrièredag (Hogeschool Van Hall Larenstein) en de Bedrijvenmarkt Built Environment (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen).

In je element_Logo Aveco de Bondt.jpg

Aveco de Bondt werkt graag samen met studenten. We bieden doorlopend interessante stages en afstudeerprojecten aan. Studenten kunnen zelf ook een afstudeerproject aandragen: wij kijken vervolgens of dit past (of passend is te maken) binnen ons activiteitenprogramma. Aveco de Bondt biedt veel afwisseling in kennisvelden, goede en ervaren begeleiding en voldoende ruimte om je eigen kansen te creëren en te benutten. Ben jij onlangs afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende start van je carrière binnen een dynamische werkomgeving? Bekijk dan onze vacatures of de mogelijkheid om als trainee aan de slag te gaan.

Logo_VVA_Aveco_de_Bondt_copy_studenten_2018.JPG

VVA Carrièredag

Op vrijdag 5 oktober staat Aveco de Bondt tussen 10.00 en 15.00 uur op de VVA Carrièredag 2018 bij Hogeschool van Hall Larenstein te Velp. We komen graag in gesprek met studenten en recent afgestudeerden. Bezoek onze stand om op een laagdrempelige manier een indruk te krijgen van ons bedrijf, beschikbare (afstudeer)stages en vacatures.

Logo_VVA_Aveco_de_Bondt_copy_studenten_2018.JPG

Bedrijvenmarkt HAN

Woensdag 10 oktober vindt de 11e Bedrijvenmarkt Bouwkunde en Civiele Techniek bij Hogeschool Arnhem Nijmegen plaats. Van 09:00 – 13:30 uur vertellen we studenten over de mogelijkheden bij Aveco de Bondt. Kom meer te weten over onze uiteenlopende projecten en wie weet lever jij hier in de toekomst een bijdrage aan!

Heb je interesse in een (afstudeer)stage of startersfunctie bij Aveco de Bondt? Stuur dan een mail naar hrm@avecodebondt.nl

+