HomeOver onsNieuws & evenementen Aveco de Bondt deelnemer Sustainability Career Event

Aveco de Bondt deelnemer Sustainability Career Event

Actueel

Op 9 februari 2017 vindt op de Universiteit Utrecht, Campus ‘De Uithof’, de 6e editie van het Sustainability Career Event plaats. Dit is het enige nationale carrière evenement voor studenten en starters waar duurzaamheid centraal staat. Aveco de Bondt is aanwezig op de Sustainability Career Fair, de carrièrebeurs die open is van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Sustainability Career Event

Duurzaamheid en ondernemerschap

Aveco de Bondt verbindt goed ondernemerschap met duurzaamheid, onder meer met het label Primum. Hiervoor zijn we op zoek naar studenten, afgestudeerden en young professionals met een passie voor duurzaamheid. Ben je geïnteresseerd en wil je mee vormgeven aan een duurzamer Nederland? Kom naar onze stand op de carrièrebeurs in Utrecht of check de Primum website voor meer informatie (www.primum.nl).

 

In je element bij Aveco de Bondt
Heb je geen duurzaamheidsachtergrond, maar wil je graag aan de slag met techniek en management bij een ondernemend ingenieursbedrijf? Of ben je op zoek naar een boeiende stage of afstudeerplek? Onze ambitie is een prettige partij te zijn om voor te werken én om mee samen te werken. We streven na dat onze opdrachtgevers en medewerkers ‘in hun element’ zijn met Aveco de Bondt. Spreekt dit jou aan? Kijk in ons vacature-overzicht of wij jou een passende uitdaging kunnen bieden en maak nader kennis met enkele van je (toekomstige) collega’s.

Interesse?

Ontmoet onze mensen op het Sustainability Career Event op 9 februari!

http://sustainabilitycareerevent.nl

 

+