HomeOver onsNieuws & evenementen Aveco de Bondt innovaties op Building Holland 2017

Aveco de Bondt innovaties op Building Holland 2017

Actueel

Big Data analyses die bijdragen aan het succes van uw project, ontwerpen op basis van een Materialenpaspoort en virtual reality modellen uit dronemetingen die zorgen voor betrokkenheid van omwonenden en overheden bij het ontwerpproces. Wilt u weten hoe deze toepassingen kunnen werken voor uw project? Bezoek Aveco de Bondt op de Innovatie Boulevard van Building Holland in de RAI Amsterdam van 11 tot en met 13 april 2017.

Building Holland is een bouw- en vastgoedevenement waar innovatieve partijen samen bouwen aan de toekomst van Nederland en trekt jaarlijks zo’n 12.000 bezoekers. Dit jaar is het thema ‘(RE)BUILDING THE FUTURE’. We ontmoeten u graag op de Innovatie Boulevard, stand 10.024.
Meld u gratis aan.

Kansenscan Woningbouw
Aveco de Bondt - Kansenscan Woningbouw

Innovaties Aveco de Bondt

Met de volgende innovaties draagt Aveco de Bondt bij aan een betere levenskwaliteit. Maak kennis met:

Big Data Omgevingsscan
Big Data analyses kunnen kansen en risico’s van projecten identificeren, waardoor hier nog voor de ontwerpfase op geanticipeerd kan worden.
Virtual reality uit dronemodellen
Actuele virtual reality modellen uit dronemetingen betrekken omwonenden en overheden bij het ontwerpproces, waardoor zij beter gehoord worden.
Ontwerpen op basis van een Materialenpaspoort
Het Materialenpaspoort zorgt voor betere gebouwen, doordat hergebruik van materialen en slim ontwerp met aandacht voor circulariteit al in de ontwikkelfase worden meegenomen.

+