icon-arrow-right
HomeOver onsNieuwsberichten & blogs Aveco de Bondt is op 10 mei op de bedrijvendag van Hogeschool Windesheim

Aveco de Bondt is op 10 mei op de bedrijvendag van Hogeschool Windesheim

Actueel

Aveco de Bondt ontmoet graag jong talent. Op 10 mei staan we tussen 13.00 - 16.00 uur op de bedrijvendag van Hogeschool Windesheim. Deze dag wordt georganiseerd door studievereniging Nervi (voor studenten Bouwkunde en Civiele techniek). Op de bedrijvendag kun je nader kennismaken met Aveco de Bondt en onze business units Water en Verhardingscontrole & Advies in het bijzonder. Je kunt voor al je vragen terecht bij onze collega’s Arjan van Egdom (Verhardingscontrole & Advies), Niek Evers en Glenn Kofmann (beiden van Water).

In je element advertentie

In je element bij Aveco de Bondt

Wij hebben onze wortels in Twente en voelen ons verbonden met de Twentse nuchterheid, ondernemerschap en daadkracht. Aveco de Bondt biedt jou als getalenteerde student of starter op de arbeidsmarkt diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, in een richting die bij je past. Ben je op zoek naar een boeiende stage of afstudeerplek? Heb je je masteropleiding afgerond en wil je aan de slag met techniek en management bij een ondernemend ingenieursbedrijf? Kijk in ons vacature-overzicht of wij jou een passende uitdaging kunnen bieden en maak nader kennis met enkele (toekomstige) collega’s.

Onze ambitie is een prettige partij te zijn om voor te werken én om mee samen te werken. We streven na dat onze opdrachtgevers en medewerkers ‘in hun element’ zijn met Aveco de Bondt. We investeren veel in talent, onder andere met ons tweejarige talentmanagementprogramma. Ben je niet aanwezig op deze bedrijvendag, maar heb je wel interesse? Neem dan contact op met hrm@avecodebondt.nl

+