HomeOver onsNieuws & evenementen Aveco de Bondt maakt kans op Nationale Staalprijs

Aveco de Bondt maakt kans op Nationale Staalprijs

Actueel

Op 11 oktober worden de winnaars van de Nationale Staalprijs 2016 bekend gemaakt tijdens de Nationale Staalbouwdag in de Kromhouthal in Amsterdam. De jury verstrekt dit keer voor het eerst per winnend project drie ‘bokalen’: aan de architect, de constructeur en het staalconstructiebedrijf. Aveco de Bondt maakt voor haar constructiewerk voor het project Bedrijfsgebouw Fokker 7 (categorie Industriebouw) kans op zo’n bokaal. Dit project is tevens genomineerd voor de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal.

Project Fokker 7_1.jpg

Daarnaast zijn twee andere projecten genomineerd waar Aveco de Bondt aan heeft meegewerkt. Dit zijn: Transformatie kantoorgebouw Alliander (categorie Utiliteitsbouw) en Verkeersbrug De Blauwe Kap (categorie Infrastructuur). Alle inzendingen en genomineerde projecten zijn te bekijken op de website van de Nationale Staalprijs. 

Over de Nationale Staalprijs

De Nationale Staalprijs bestaat sinds 1971. Deelnemen is mogelijk met projecten (nieuwbouw, verbouw of renovatie) in Nederland óf in het buitenland die geheel of gedeeltelijk in staal zijn uitgevoerd. De projecten moeten zijn opgeleverd of in gebruik zijn genomen in 2014 of 2015. De jury kan projecten nomineren in vijf categorieën. Uit de genomineerde projecten kan de jury in elke categorie een Nationale Staalprijs toekennen, de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal kan in elke categorie worden genomineerd en toegekend.

Projecten

Alle projecten
+