HomeOver onsNieuws & evenementen Aveco de Bondt met 20 teams aan de start van de Triathlon Rijssen

Aveco de Bondt met 20 teams aan de start van de Triathlon Rijssen

Actueel | Carrière

Zaterdag 20 juni staan 60 medewerkers van Aveco de Bondt en Primum in de startblokken voor deelname aan de Triathlon Rijssen. Waren het vorig jaar nog elf teams, dit jaar verschijnen maar liefst 20 teams aan de start bij het onderdeel Kwart Trio Triathlon. Martijn Schutteman, businessunitmanager Ruimte & Milieu, zal individueel deelnemen aan de Kwart Triathlon.

De estafette omvat 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen. Elk lid van het team legt een onderdeel af. Het eerste onderdeel ‘zwemmen’ start om 11.05 uur in Zwembad de Koerbelt.

“Ons ingenieursbedrijf hecht veel belang aan deelname aan de Triathlon van Rijssen, omdat deze multisport en duursport perfect aansluit bij het multidisciplinaire karakter van ons bedrijf. Ik ben er bijzonder trots op dat zoveel collega’s zich hebben aangemeld. Als directie zullen we niet achterblijven, net als vorig jaar zijn ook wij met een team vertegenwoordigd”, zegt Fred van Hooff, directeur van de vestiging in Amersfoort. Zijn mede-organisator vanuit Aveco de Bondt, Martijn Schutteman: “We beschikken over alle kenmerken die nodig zijn voor de wedstrijd: een goede samenwerking, een groot uithoudingsvermogen en de wil om het maximale uit onszelf te halen. We zullen ons sportieve karakter én teamspirit tonen op 20 juni!”

 

Meer informatie: www.triathlonrijssen.nl

Nieuws_ Aveco de Bondt Triathlon Rijssen 2015.jpg
+