HomeOver onsNieuwsberichten & blogs Aveco de Bondt met 20 teams van start op de Triathlon Rijssen

Aveco de Bondt met 20 teams van start op de Triathlon Rijssen

Actueel

Aveco de Bondt is zaterdag 17 juni weer van de partij op de Triathlon Rijssen. Dit jaar gaan 60 medewerkers van Aveco de Bondt, Primum en Archiment van start. 17 teams doen mee aan het onderdeel kwart trio triathlon en drie teams aan de achtste triathlon. Martijn Schutteman zal net als voorgaande jaren individueel deelnemen aan de kwart triathlon.

 

Triathlon 2017

Sportieve uitdaging

De kwart triathlon estafette omvat 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen, voor de achtste triathlon geldt de helft van de afstanden. Elk lid van het team legt een onderdeel af. Het eerste onderdeel ‘zwemmen’ start om 11.05 (kwart) en om 11.35 uur (achtste) in Zwembad de Koerbelt in Rijssen.

 

Martijn Schutteman, business unit manager Ruimte & Milieu, is initiatiefnemer en organisator vanuit Aveco de Bondt: “Het is geweldig dat er ook dit jaar weer zoveel collega’s vanuit alle vestigingen betrokken zijn en actief deelnemen. Wij zijn altijd in voor een sportieve uitdaging."

"Deelname aan de Triathlon Rijssen is een traditie die we graag in ere houden. Vorig jaar was de eerste plaats voor ons. De saamhorigheid en gezelligheid zijn minstens zo belangrijk, maar we gaan ook dit jaar voor de winst! We weten wat er voor nodig is en hebben alles in huis: een goede voorbereiding, teamspirit, doorzettingsvermogen, de wil om het maximale uit onszelf te halen en ons steeds weer te verbeteren. We gaan weer knallen op 17 juni!”

 

Meer informatie: www.triathlonrijssen.nl

+