HomeOver onsNieuws & evenementen Aveco de Bondt met 30 teams aanwezig op Triathlon Rijssen

Aveco de Bondt met 30 teams aanwezig op Triathlon Rijssen

Actueel | Carrière

Zaterdag 18 juni staan 90 medewerkers van Aveco de Bondt, Primum en Archiment in de startblokken voor deelname aan de Triathlon Rijssen 2016. Waren het vorig jaar nog 20 teams, dit jaar verschijnen maar liefst 22 teams aan de start bij het onderdeel Kwart Trio Triathlon (waaronder twee teams van VolkerWessels Vastgoed en een van Holland Scherm) en acht teams bij het onderdeel Achtste Triathlon. Martijn Schutteman, manager Ruimte & Milieu, zal individueel deelnemen aan de Kwart Triathlon.

Triathlon Rijssen 2016

Deze Kwart Triathlon estafette omvat 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen, voor de Achtste Triathlon geldt de helft van de afstanden. Elk lid van het team legt een onderdeel af. Het eerste onderdeel ‘zwemmen’ start om 11.05 (Kwart) en om 11.35 uur (Achtste) in Zwembad de Koerbelt in Rijssen.

Energiek en fit bedrijf

“Wij zijn een energiek en fit bedrijf en doen al jarenlang mee aan de Triathlon Rijssen. We dragen de sport een warm hart toe. Deze multisport en duursport sluit perfect aan bij het multidisciplinaire karakter van ons bedrijf. Het is geweldig dat er zoveel collega’s betrokken zijn en actief deelnemen. En net als vorig jaar is de directie ook met een team vertegenwoordigd”, zegt organisator vanuit Aveco de Bondt, Martijn Schutteman: “We beschikken over alle kenmerken die nodig zijn voor de wedstrijd: goede voorbereiding, teamspirit, doorzettingsvermogen, de wil om het maximale uit onszelf te halen en ons steeds weer te verbeteren. Dat zullen we zeker laten zien op 18 juni!”

Meer informatie: www.triathlonrijssen.nl

+