HomeOver onsNieuws & evenementen Aveco de Bondt op carrièrebeurs Universiteit Twente

Aveco de Bondt op carrièrebeurs Universiteit Twente

Actueel | Carrière

Aveco de Bondt ontmoet graag jong talent. Op 2 maart staan we op de carrièrebeurs (van 10.00-17.00 uur) bij de Universiteit Twente. De carrièrebeurs maakt onderdeel uit van de Bedrijvendagen Twente.

In je element advertentie

In je element bij Aveco de Bondt

Enschedese studenten zijn nuchter en staan bekend om hun ondernemerschap en daadkracht. Daarnaast zijn het echte teamplayers. Deze combinatie sluit naadloos aan bij onze waarden en mentaliteit. Aveco de Bondt biedt jou als getalenteerde student of starter op de arbeidsmarkt diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, in een richting die bij je past.
Ben je op zoek naar een boeiende stage of afstudeerplek? Heb je je masteropleiding afgerond en wil je aan de slag met techniek en management bij een ondernemend ingenieursbedrijf? Kijk in ons vacature-overzicht of wij jou een passende uitdaging kunnen bieden en maak nader kennis met enkele (toekomstige) collega’s.

Onze ambitie is een prettige partij te zijn om voor te werken én om mee samen te werken. We streven na dat onze opdrachtgevers en medewerkers ‘in hun element’ zijn met Aveco de Bondt. We investeren veel in talent, onder andere met ons tweejarige talentmanagementprogramma.

Aansprekende projecten en klanten in NL en Europa

Onze dochteronderneming Archiment is regelmatig op zoek naar afstudeerders. Heb je bijzondere interesse in projectmanagement, procesmanagement en planontwikkeling en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan voor een jong, ambitieus team dat werkt aan integrale vastgoedprojecten in Nederland? Wat dacht je van werken voor high end retailers (zoals Apple en Tesla) in heel Europa?

We zien je graag!

Ben jij een talent uit Twente? Spreekt ons bedrijf en onze mentaliteit je aan? Dan zien we je graag in Enschede (Drienerlolaan 5) op de carrièrebeurs.
Wij zijn te vinden op de stand van VolkerWessels, zie voor meer informatie: https://www.bedrijvendagentwente.nl/nl

+