HomeOver onsNieuws & evenementen Aveco de Bondt op de Infra Relatiedagen Hardenberg 2016

Aveco de Bondt op de Infra Relatiedagen Hardenberg 2016

Actueel | Carrière

Van 2 tot en met 4 februari 2016 vindt in Hardenberg de zestiende editie plaats van de Infra Relatiedagen. Aveco de Bondt presenteert zich dit jaar voor de vijfde keer op de beurs. We ontmoeten u graag in Hal 4, stand 417.

Deze driedaagse vakbeurs is een vertrouwd netwerkplatform dat jaarlijks zo’n 15.000 grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Aveco de Bondt heeft als ingenieursbedrijf alle specialismen in huis om uw project van voorbereiding tot en met realisatie in goede banen te leiden. We leveren uitstekende kwaliteit op het gebied van o.a. wegontwerp, contracteren en aanbesteden, watermanagement, bodemonderzoek en sloop- en asbestadvies en maken gebruik van innovatieve methoden en technieken zoals 3D scanning & modelling en online GIS-kaarten. Onze kracht zit vooral ook in het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Van planfase tot en met realisatie, bieden we een gedegen projectorganisatie. Uw resultaat is onze ambitie.

Nieuws_Infradagen Hardenberg 2015.jpg

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek onze stand of neem contact op met Martijn Schutteman (businessunitmanager Ruimte & Milieu, email: mschutteman@avecodebondt.nl) of Marc van Baal (businessunitmanager Infra, email:mvbaal@avecodebondt.nl). Meer informatie en inschrijven.

+