HomeOver onsNieuws & evenementen Aveco de Bondt op de Infra Relatiedagen Hardenberg 2017

Aveco de Bondt op de Infra Relatiedagen Hardenberg 2017

Actueel

Van 7 tot en met 9 februari 2017 vindt in Hardenberg de zeventiende editie plaats van de Infra Relatiedagen. Aveco de Bondt is net als voorgaande jaren aanwezig op de beurs. Dit jaar nodigen we u uit nader kennis te maken met de mogelijkheden van Virtual Reality in het ontwerp van de infrastructuur. We ontmoeten u graag in Hal 4, stand 417.

Infra Relatiedagen Hardenberg 2017_foto

Virtual Reality actie

Dankzij Virtual Reality technieken kunnen we kantoren, huizen, wegen of andere objecten levensecht ervaren. U krijgt inzicht in het ontwerp, waardoor u mogelijke knelpunten kunt herkennen en hierop kunt anticiperen. Wat kan Virtual Reality voor uw project betekenen? In samenwerking met Letink Design demonsteren we in onze stand de mogelijkheden van Virtual Reality. Neem plaats in een van de stoelen, ervaar hoe dit werkt en laat u inspireren. We gaan graag met u in gesprek om samen te ontdekken wat voor u de meerwaarde hiervan kan zijn.

De Infra Relatiedagen is een driedaagse vakbeurs en een vertrouwd netwerkplatform dat jaarlijks zo’n 15.000 grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Aveco de Bondt heeft als ingenieursbedrijf alle specialismen in huis om uw project van voorbereiding tot en met realisatie in goede banen te leiden. We leveren uitstekende kwaliteit op het gebied van o.a. wegontwerp, contracteren en aanbesteden, waterveiligheid, bodemonderzoek en sloop- en asbestadvies en maken gebruik van innovatieve methoden en technieken zoals 3D scanning & modelling, online GIS-kaarten en Virtual Reality.

Infra Relatiedagen Hardenberg 2017_banner

U bent welkom op onze stand: Hal 4, stand 417

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek onze stand of neem contact op met:

  • Martijn Schutteman, business unit manager Ruimte & Milieu, email: mschutteman@avecodebondt.nl
  • Marc van Baal, business unit manager Infra, email: mvbaal@avecodebondt.nl.


Meer informatie: website Infra Relatiedagen Hardenberg

+