HomeOver onsNieuwsberichten & blogs Aveco de Bondt samen met Letink Design op Infra Relatiedagen Hardenberg 2018

Aveco de Bondt samen met Letink Design op Infra Relatiedagen Hardenberg 2018

Actueel

Aveco de Bondt presenteert zich, net als vorig jaar, samen met Letink Design op de Infra Relatiedagen Hardenberg. Van 6 tot en met 8 februari 2018 staan we op onze vertrouwde plek in Hal 4, stand 417. De Infra Relatiedagen is een driedaagse vakbeurs voor grond-, weg- en waterbouwprofessionals.

Klimaatstresstest.jpg

Dit jaar besteden we onder meer aandacht aan de volgende innovaties op onze stand:

1. Direct inzicht in de wateroverlast en hittestress
Aveco de Bondt demonstreert de nieuwe aanpak SALTO (Strategische Aanpak Leefkwaliteit Tool). Werkt u voor een gemeente, provincie of waterschap? Bezoek onze stand en laat binnen enkele minuten een klimaatstresstest uit voeren voor een willekeurige plek in Nederland. De resultaten en te nemen maatregelen worden direct gevisualiseerd in een 3D-model.

HTSP Hengelo

2. Virtual reality (HTSP Hengelo)

Kort geleden zijn de plannen voor een nieuwe rotonde op de Benedendijk te Olst voorgelegd aan de bewoners van de omliggende woningen. In opdracht van de provincie Overijssel, was het aan Letink Design de taak om de nieuwe situatie zo duidelijk mogelijk aan de bewoners te presenteren om zo de communicatie tussen beide partijen te optimaliseren. Belanghebbenden konden dankzij de toepassing van virtual reality de nieuwe situatie zelf interactief verkennen op ware schaal (1:1), zoals ze het bij oplevering ook zullen beleven. Dat leverde een duidelijke meerwaarde op.

Rijsimulator.jpg

3. Rijsimulator
Het knooppunt tussen de A2 en N230 bij Ring Utrecht West zal een grote transformatie ondergaan. De provincie Utrecht heeft BonoTraffics opdracht gegeven om een simulatie te maken van een nieuw type kruising die nog niet eerder in Nederland is toegepast. Voordat er ook maar een schop in de grond gaat, kunnen weggebruikers deze nieuwe oplossing al testen door virtueel te rijden met de simulator die mede is ontwikkeld door Letink Design. De resultaten hiervan worden meegenomen in de ontwerpkeuzes voor de kruising. 

Niet op de Infradagen, wel interesse?

Neem dan contact op met een van onderstaande personen:


Meer informatie over de Infra Relatiedagen Hardenberg vindt u op de website.

+