HomeOver onsNieuwsberichten & blogs Aveco de Bondt toont innovaties op Dag van de Openbare Ruimte

Aveco de Bondt toont innovaties op Dag van de Openbare Ruimte

Actueel

Op 27 en 28 september 2017 (10.00-17.00 uur) toont ingenieursbedrijf Aveco de Bondt enkele innovaties op de ‘Dag van de Openbare Ruimte’ in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte staat dit jaar in het teken van smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid. Ontmoet ons in Hal 4, stand: 4.4.35.

Aveco de Bondt wil een actieve bijdrage leveren aan een duurzame en veilige leefomgeving. We delen onze visie op de effectieve aanpak van de gevolgen van klimaatsverandering, ontwerpen en werken aan veilige verkeerspunten, wegen en fietspaden en verbinden projectbelangen met uiteenlopende belangen van de omgeving.

Kansen en risicoscan waterveiligheid

Programma

Op de beursvloer presenteren wij de volgende innovaties: 

  1. Direct inzicht in de wateroverlast en hittestress. Werkt u voor een gemeente, provincie of waterschap? Dan heeft u nu de unieke mogelijkheid om binnen enkele minuten een klimaatstresstest uit te laten voeren voor een willekeurige plek in Nederland. De resultaten en te nemen maatregelen worden direct gevisualiseerd in een 3D-model.

  2. Aveco de Bondt ontwerpt op basis van het Materialenpaspoort. Betere gebouwen door hergebruik van materialen en slimme ontwerpen met aandacht voor circulariteit.

  3. Met Big Data analyses snel kansen en risico’s van projecten in beeld, zodat hier voor de ontwerpfase op geanticipeerd kan worden.

Logo Dag van de OR 2017

Geïnteresseerd? We maken graag nader kennis!

  • Onze mensen gaan graag met u in gesprek. U bent van harte welkom op de stand van Aveco de Bondt. We zijn op beide beursdagen te vinden in Hal 4, stand 4.4.35.
  • Schrijf u direct in via de website van de Dag van de Openbare Ruimte.
+