icon-arrow-right
HomeOver onsNieuwsberichten & blogs Ingenieursbedrijf Aveco de Bondt richt ontwikkelmaatschappij Dareius op

Ingenieursbedrijf Aveco de Bondt richt ontwikkelmaatschappij Dareius op

Actueel

Ingenieursbedrijf Aveco de Bondt, onderdeel van VolkerWessels, heeft besloten haar ambities op het gebied van water en energie kracht bij te zetten met het oprichten van de ontwikkelmaatschappij Dareius B.V. Dareius heeft als doel het profileren van Aveco de Bondt als innovatieve marktpartij met unieke producten en diensten op het gebied van het water- en energie ten dienste van een circulaire economie.

Vierssen-Wim-van.jpg

Het zet daarmee in op innovatieve productontwikkeling en het uitbouwen van aansprekende Nederlandse marktreferenties. Aveco de Bondt bouwt hiermee haar activiteiten op het terrein van de Circulaire Economie uit met de Nederlandse markt als innovatiemotor.

 

Onderdeel van deze ontwikkeling zijn het aankopen van Wareco in 2017 en het intensiveren van de samenwerking met o.a. KWR Watercycle Research Institute en Allied Waters over de afgelopen jaren. Het ontwikkelen van de innovatiecluster NEXUS in Nieuwegein moet aan deze samenwerking een fysieke thuisbasis met een Europese uitstraling verschaffen. Aveco de Bondt doet dat samen met innovatieve partners en legt daarmee een stevige basis onder haar marktambities.

 

Aveco de Bondt sluit hiermee nauw aan bij het beleid van de overheid op het gebied van duurzaamheid en de ambities van de Nederlandse Topsectoren.

 

Per 1 Juli 2018 zal prof. dr Wim van Vierssen als directeur Dareius vorm gaan geven aan de activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wim van Vierssen via wvvierssen@dareius.com en 06 5122 0227.

+