HomeOver onsNieuws & evenementen Ontbijtsessie 9 mei: UAVgc in de bouw. Bent u toekomstproof?

Ontbijtsessie 9 mei: UAVgc in de bouw. Bent u toekomstproof?

Actueel

Aveco de Bondt en Archiment nodigen u van harte uit voor een netwerkontbijt op 9 mei a.s. op ons kantoor in Holten. We delen onze visie op de toepassing van geïntegreerde contracten in de bouwsector aan de hand van voorbeelden uit onze praktijk. Onder het genot van een heerlijk ontbijt bent u weer helemaal up-to-date.

UAVgc in de bouw ontbijtsessie

De laatste jaren heeft er een verschuiving plaatsgevonden van het traditionele contract (o.b.v. UAV), naar geïntegreerde contracten (o.b.v. UAVgc) waarbij de ontwerpverantwoordelijkheid bij de aannemer komt te liggen. Dit betekent een cultuurverandering waarbij opdrachtgevers én opdrachtnemers te maken krijgen met een nieuwe scope van werkzaamheden en een andere rol.

Heeft u in beeld wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Waar risico's en kansen liggen, hoe u omgaat met eisen (in plaats van alleen tekeningen) en wat dit betekent voor de relatie met uw opdrachtgever of opdrachtnemer? Leer van elkaar, deel uw ervaringen en laat u inspireren tijdens ons netwerkontbijt.

Praktische informatie

  • Voor wie: Directie, management, project- en tendermanagers, bedrijfsleiders, hoofd bedrijfsbureau of calculatie bij gemeenten, provincies, woningbouwcorporaties en bouwbedrijven in Noordoost Nederland.
  • Locatie: Aveco de Bondt vestiging Holten, Burgemeester van der Borchstraat 2
  • Datum: Dinsdag 9 mei 2017
  • Tijden: 7.00 - 9.00 uur
  • Schrijf u gratis in via www.avecodebondt.nl/ontbijtsessie
+