icon-arrow-right
HomeNieuwsberichten Raamcontract Aveco de Bondt met gemeente Gooise Meren

Raamcontract Aveco de Bondt met gemeente Gooise Meren

Actueel

Op maandag 20 november 2017 heeft de gemeente Gooise Meren haar handtekening gezet onder een raamcontract met onder meer Aveco de Bondt. De startbijeenkomst en ondertekening vormen het begin van een intensieve samenwerking met de gemeente .

Ondertekening Gooise Meren

Bij de ondertekening door Iddo Keuning, afdelingsmanager BORG, waren wethouder Marleen Sanders en een vertegenwoordiging van de gemeente aanwezig. Aveco de Bondt werd vertegenwoordigd door Paul Vogelaar (business unit manager Infra), Edwin de Kant (vakgroepleider Contractmanagement ) en Alex van Doorn (sr. projectmanager Planvorming). “De nadruk ligt vooral op samenwerking met elkaar en leren van elkaar”, zegt Alex van Doorn. “Dit contract omvat beleidsondersteunend onderzoek, milieu- en waterbodemonderzoek, landmeetkundige diensten, ingenieursdiensten en diensten van architecten en stedenbouw.”

Eerste opdracht is binnen

“We staan te popelen om te mogen beginnen. Het is een mooi contract waarin Aveco de Bondt in de breedte haar dienstverlening kan inzetten. Daarbij maken we, wanneer nodig, gebruik van de diensten van de IA-groep. De eerste opdracht voor ingenieurs- en adviesdiensten in de kernen Muiden en Muiderberg is al binnen!” 

+