HomeOver onsNieuws & evenementen Raamovereenkomst Aveco de Bondt en het Hoogheemraadschap van Rijnland levert eerste opdracht op

Raamovereenkomst Aveco de Bondt en het Hoogheemraadschap van Rijnland levert eerste opdracht op

Actueel

Op 31 maart sloot Aveco de Bondt een raamovereenkomst met het Hoogheemraadschap van Rijnland. Aveco de Bondt is een van de vijf partijen die de komende jaren werken gaan voorbereiden en begeleiden voor het waterschap dat is gehuisvest in Leiden en een gebied beheert van IJmuiden tot Gouda. De raamovereenkomst is aangegaan voor twee jaar met een mogelijke verlenging van 2x1 jaar. Begin mei is de eerste opdracht hieruit verkregen: de renovatie van enkele kleine waterbouwkundige kunstwerken in de omgeving van Hoofddorp.

Nieuwe opdrachtgever

“We leveren ingenieursdiensten voor een perceel waarin werken ten behoeve van het watersysteem, kleinere waterbouwkundige kunstwerken en waterkeringen zijn opgenomen”, zegt Jan Put, business unit manager Water bij Aveco de Bondt. “Dit waterschap is voor ons een nieuwe opdrachtgever. Voor de ontwerpkant van de kleine waterbouwkundige kunstwerken (o.a. gemalen en stuwen) werkt Aveco de Bondt nauw samen met Nepocon.”

Raamovereenkomst Rijnland
Contractondertekening Raamovereenkomst

Onderscheiden op kwaliteit

Voor de aanbesteding hadden 19 partijen zich ingeschreven. “Ik ben er erg trots op dat we behoren tot de vijf geselecteerden, en ook nog zijn geëindigd op de eerste plaats. Pluim aan ons tenderteam! We hebben ons positief onderscheiden op kwaliteit. Dat zit in de manier waarop we werken en hoe we het proces inrichten en organiseren. Hierbij nemen we de beheerder actief mee in het gehele proces. Het projectteam dat nu de zaken voor ons behartigt, bestaat uit Wendy Kooijman (contractmanager), Simon Troost (projectmanager), Martijn Huisjes (projectmanager) en ik.”

 

Meer informatie

Lees meer over onze Water activiteiten op de marktpagina Water.

+