HomeOver onsNieuws & evenementen Samenwerking Aveco de Bondt met Baalderborg Groep en PCH

Samenwerking Aveco de Bondt met Baalderborg Groep en PCH

Actueel | Carrière

Aveco de Bondt wil eraan bijdragen dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen, in het kader van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Om die reden is een samenwerking aangegaan met De Baalderborg Groep en PCH Dienstengroep. Samen verzorgen zij de facilitaire diensten bij het nieuwe kantoor van Aveco de Bondt in Holten.

Aveco de Bondt en Baalderborg Groep_PCH.jpg

PCH verzorgt als onderdeel van de catering elke dag de lunch en de faciliteiten voor vergaderingen. Daarnaast onderhoudt het ‘Wijkteam’ de koffiezetapparaten, zijn ze verantwoordelijk voor de schoonmaak en zorgen ze ervoor dat het terrein rondom het gebouw er netjes uit ziet. Elke dag is er een professionele begeleider vanuit de Baalderborg Groep aanwezig.


Vacature vestiging Holten

Het wijkteam zoekt versterking. Geïnteresseerd? Neem dan contact op:


De Baalderborg Groep is een zorgorganisatie voor ouderen, mensen met een beperking en kind & jeugd. PCH Dienstengroep staat voor People Create Hospitality rondom mobiliteit en ruimte en levert een totaalpakket van diensten op het gebied van facility management, beveiliging en parkeermanagement.

+