HomeOver onsNieuwsberichten & blogs Start je duurzame carrière bij Aveco de Bondt of Primum

Start je duurzame carrière bij Aveco de Bondt of Primum

Actueel

Op 8 februari 2018 vindt op de Universiteit Utrecht, Campus ‘De Uithof’, de 7e editie van het Sustainability Career Event plaats. Dit is het enige nationale carrière evenement voor studenten en starters waar duurzaamheid centraal staat. Aveco de Bondt is samen met Primum weer aanwezig op de Sustainability Career Fair, de carrièrebeurs die open is van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Duurzaamheid en ondernemerschap

Aveco de Bondt verbindt goed ondernemerschap met duurzaamheid, onder meer met het label Primum. Ben je student, pas afgestudeerd of een young professional met een passie voor duurzaamheid en wil je mee vormgeven aan een duurzamer Nederland? Dan komen we graag met je in gesprek. Kom naar onze stand op de carrièrebeurs in Utrecht of check onze website voor meer informatie: www.primum.nl

Sustainability career event 2018

In je element

Heb je geen duurzaamheidsachtergrond, maar wil je wel graag aan de slag met techniek en management bij een ondernemend ingenieursbedrijf? Of ben je op zoek naar een boeiende stage of afstudeerplek? Onze ambitie is een prettige partij te zijn om voor te werken én om mee samen te werken. We streven na dat onze opdrachtgevers en medewerkers ‘in hun element’ zijn met Aveco de Bondt. Spreekt dit jou aan? Kijk in ons vacature-overzicht of wij jou een passende uitdaging kunnen bieden en maak nader kennis met enkele van je (toekomstige) collega’s.

Interesse?

Ontmoet onze jonge adviseurs van Primum, Water en Geodata op het Sustainability Career Event! Zij geven je graag antwoord op jouw vragen en kunnen je vertellen hoe het is om te werken bij Primum en Aveco de Bondt.

+