icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Training ‘Risicomanagement in de praktijk’

Actueel · 28 september 2021

De titel spreekt voor zich; de inhoud niet. Keer op keer verrassen we de deelnemers door dichtbij hún praktijk te komen en hen verder te helpen in hun huidige ontwikkelfase. De training is voor onze klanten, VolkerWessels medewerkers en voor iedereen die geïnteresseerd is in risicomanagement.

Vullen risicodossier

Iedereen heeft in zijn werk te maken met factoren die onzeker zijn. Denk hierbij aan politieke ontwikkelingen, faalfouten, tenders, prijsdruk of financiële risico’s. Hoe krijg je beter grip op de risico’s waarmee jij en je bedrijf/organisatie in aanraking komen? Dit leer je in de ééndaagse training Risicomanagement.

De inhoud wisselen we af met scherpe definities, sprekende voorbeelden en opdrachten om stap voor stap je eigen risicodossier te vullen. In de ochtend krijg je de basis en in de middag bouwen we die uit.

Training vindt plaats op 12 oktober of 23 november

Ben jij erbij op 12 oktober of 23 november? Je kunt je aanmelden bij André van den Heuvel avdheuvel@avecodebondt.nl,

De training kost € 350,- ex BTW per dag en wordt gehouden in Concernkantoor VolkerWessels, Podium 9, Amersfoort.

Heb je nog vragen dan kun je André bellen op 06 - 83 63 47 35.