icon-arrow-right
HomeOver onsNieuwsberichten & blogs Aveco de Bondt begeleidt IenW naar niveau 5 CO2-Prestatieladder

Aveco de Bondt begeleidt IenW naar niveau 5 CO2-Prestatieladder

Actueel

Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, inclusief Rijkswaterstaat, ILT, PBL Planbureau voor de Leefomgeving en Royal Netherlands Meteorological Institute - KNMI, behaalt als eerste ministerie het hoogste niveau 5 van de CO2-Prestatieladder. Onze collega's van ons dochterbedrijf Primum zijn al sinds 2017 de vaste strategische adviseur voor IenW en RWS als het gaat om de CO2-Prestatieladder. Ze hebben het ministerie begeleid bij het klimmen van niveau 3 naar niveau 4 in 2018 en nu naar niveau 5.

We ondersteunen IenW bij het in kaart brengen en berekenen van de CO2-uitstoot in de keten, het ontwikkelen van roadmaps richting 2030 en het verder professionaliseren van de monitoring en sturing op CO2-reductie.

Het ministerie wil in 2030 energie- en klimaatneutraal zijn. Hiermee draagt IenW met zijn bedrijfsvoering en uitvoering bij aan de doelen van het klimaatakkoord.

Wij zijn bijzonder trots dat we als Aveco de Bondt duurzame expertise in huis hebben en dat we mogen bijdragen aan een duurzaam Nederland!

Lees hier het hele artikel.

 

+