icon-arrow-right
HomeNieuwsberichten Aveco de Bondt op Waterinfodag

Aveco de Bondt op Waterinfodag

Actueel

Op donderdag 29 maart 2018 vindt in ’s-Hertogenbosch de Waterinfodag plaats. De Waterinfodag is een beurs, congres en netwerkdag ineen voor professionals in waterbeheer. Aveco de Bondt is aanwezig met een stand en presenteert over stresstesten en klimaatmaatregelen.

waterinfodag2018

Presentatie SALTO

Aveco de Bondt gebruikt het SALTO-model (Strategische Aanpak Levenskwaliteit Tool) om mogelijke klimaatmaatregelen in een interactieve 3D-omgeving te implementeren. Hierin zijn de effecten voor alle indicatoren direct zichtbaar. De presentatie laat onder andere zien hoe SALTO kan ondersteunen in de dialoog met burgers, collega’s en bedrijven. Hierin leggen wij ook uit hoe het model stresstesten een vast onderdeel kan laten worden van het watertoetsproces.

Geïnteresseerd?

Wij zien u graag bij onze stand op het Stresstestplein en/of de presentatie in het Stresstest Theater (15.40 tot 16.00 uur). Ook kunt u contact opnemen met Thijs Visser via tvisser@avecodebondt.nl of 06-51085947. Meer informatie over het programma en aanmelding vindt u op de website van de Waterinfodag.

+