icon-arrow-right
HomeOver onsNieuwsberichten & blogs Raamovereenkomst Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Raamovereenkomst Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Actueel

Aveco de Bondt heeft samen met haar partner Kristal Compagnie de raamovereenkomst advies- en ingenieursdiensten van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden gegund gekregen. Onze raamovereenkomst richt zich op de thema’s: regionale waterkeringen, oevers, kunstwerken en zuivering technische werken.

Bij zowel Aveco de Bondt als bij Kristal Compagnie staat kwaliteit en expertise hoog in het vaandel bij alles wat wij doen. De uitvraag van HDSR sloot hier goed op aan. De aanbesteding is namelijk gegund op 100% kwaliteit waarbij is beoordeeld op de onderwerpen projectorganisatie, risicobeheersing én innovatie & duurzaamheid. De overeenkomst is aangegaan voor 2 jaar met een mogelijke verlenging van tweemaal één jaar.

 

Al langere tijd werken Aveco de Bondt en Kristal Compagnie samen aan diverse projecten voor waterschappen en aannemers. Een succesvolle samenwerking waarbij Kristal Compagnie focust op de IPM rol en Aveco de Bondt op de technische expertise. Voor het thema risicobeheersing levert RiskChallenger de tool, de benodigde kennis en ondersteuning.

 

Wil je meer weten over de activiteiten van Aveco de Bondt op het gebied waterveiligheid, watersystemen en stedelijk water? Volg ons op LinkedIn of neem dan contact met Niels van Huët via nvhuet@avecodebondt.nl of 06-50949161.

+