icon-arrow-right
HomeOver onsNieuwsberichten & blogs Ontmoet ons op de Vakbeurs Openbare Ruimte

Ontmoet ons op de Vakbeurs Openbare Ruimte

Actueel

Bij Aveco de Bondt werken wij dagelijks aan de openbare ruimte. We combineren gespecialiseerde technische expertise met een pragmatische kijk op ruimtelijke (her)ontwikkelingen. De Vakbeurs Openbare Ruimte is hét totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

Stand locatie

Wij heten u van harte welkom op onze stand 4.4.37 op 2 en 3 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. Aanmelden voor een bezoek aan de beursvloer kan via deze link.

VOR 2019

Lezing

Daarnaast kunt u op 2 oktober om 10.00 uur onze lezing bijwonen over de integrale en duurzame wijkaanpak, lessen uit de praktijk in de advies & beheer zaal door collega's Eva de Ruiter en Alex van Doorn met Antoinette Soede van Gemeente Gooise Meren. Stel dat je met één schop in de grond de opgaven klimaatadaptatie, energietransitie en groot onderhoud kan aanpakken. Gemeente Gooise Meren is aan de slag gegaan met een nieuwe aanpak waarbij dat mogelijk is. Deze aanpak is efficiënt in tijd, geld en ruimte, heeft oog voor lokale afwegingen en neemt alle stakeholders mee. Tijdens deze lezing delen Gemeente Gooise Meren en Aveco de Bondt - de makers van de aanpak - samen de praktijkervaringen die zijn opgedaan bij het combineren en integraal aanpakken van grote ruimtelijke opgaven. Wat heeft deze aanpak opgeleverd? En waar hebben we van geleerd? We laten het graag zien!

 

U kunt u hier aanmelden voor het bijwonen van de lezing. Hopelijk tot 2 of 3 oktober!

 

 

 

+