icon-arrow-right
HomeNieuwsberichten Werken met de RiskChallenger

Werken met de RiskChallenger

Blog

Risicomanagement in projecten wordt steeds belangrijker. Inzicht in risico’s is nodig voor een efficiënte en effectieve werkwijze.

RiskChallenger_1

Risico’s in beeld

Maar, hoe krijg je die risico’s scherp? Hoe krijg je een compleet beeld van alle risico’s? En hoe betrek je collega’s bij risicomanagement – zodat projecten goed beheerst kunnen worden? Dit zijn vragen die we veel tegenkomen bij waterschappen, overheden en andere klanten. Goede vragen!

Daarom zijn we partner geworden van RiskChallenger. Een risicomanagement tool, waarmee we risicobeheersing naar een hoger niveau tillen. Hiermee kunnen we bestaande en nieuwe klanten nog beter ondersteunen op het gebied van projectmanagement en analyses. 

Wat doet de tool?

Deze online tool ondersteunt teams bij het voeren van risico-gesprekken. Geen lange en saaie bijeenkomsten meer, maar interactieve sessies! Met de juiste vragen. Elke deelnemer kan zijn of haar mening geven over een risico, vanaf zijn of haar smartphone. Laagdrempelig, leuk én interactief! Het effect? Waardevolle input voor goed management. Een mooi gemeten resultaat: 10% daling op faalkosten.

Samen met vier mede-gebruikers, zijn we unieke aanbieder van deze tool. Juist in deze tijd, waarin veel overleggen op afstand plaatsvinden, is deze tool de ideale manier om risicodossiers op te bouwen en het gesprek aan te gaan. 

Benieuwd wat de RiskChallenger voor jouw risicomanagement kan betekenen?

We gaan graag in gesprek! Neem contact op met André van den Heuvel via avdheuvel@avecodebondt.nl of 06-83634735.

+