HomeOver onsIn je element

In je element – met Aveco de Bondt

Onze ambitie is een prettige partij te zijn om voor te werken én om mee samen te werken. We streven na dat onze opdrachtgevers en medewerkers ‘in hun element’ zijn met Aveco de Bondt. Hoe doen we dat?

Dienst Oppervlaktewater_Project_Veessen Wapenveld 2.jpg

Meedenkende partner

We zijn een gelijkwaardige en meedenkende partner voor onze opdrachtgevers. Creatief en oplossingsgericht. Een sparringpartner die naast u staat en als u wilt verantwoordelijkheden uit handen neemt. Een partij waar u op kunt bouwen en die u kunt vertrouwen.

Maakbare oplossingen

Ons ingenieursbedrijf kent korte lijnen, we leggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie. Dagelijks werken we voor meer dan honderd publieke en private opdrachtgevers aan realiseerbare en duurzame oplossingen voor ruimtelijke (her)ontwikkelingen. Hiermee dragen we actief bij aan een schoon, veilig en leefbaar Nederland.

We doen het samen

We doen het niet alleen, maar samen met u. Onze ambitie is een tevreden opdrachtgever en het beste resultaat voor uw project. We nemen onze verantwoordelijkheid. Mocht er onverhoopt in onze dienstverlening iets niet naar wens verlopen, dan lossen we dit naar tevredenheid op.

Triathlon 2015

Energieke mensen

Wie Aveco de Bondt is? Dat zijn onze mensen. Als werkgever van 300 medewerkers, doen we er alles aan een positieve en prettige werkomgeving te creëren, waarin zij het uiterste uit zichzelf halen en ‘in hun element’ kunnen zijn. We bieden de vrijheid om eigen ideeën uit te werken en investeren in vernieuwing, persoonlijke ontwikkeling en het begeleiden van jong talent.

 

Aveco de Bondt streeft nadrukkelijk naar een goede werk-privé balans, gericht op duurzame inzetbaarheid. Regelmatig stappen we samen uit de werkomgeving voor een feestje of een sportieve uitdaging. Wij geloven dat medewerkers die zich thuis voelen, zichzelf blijven uitdagen en daarmee de beste prestaties leveren voor onze klanten.

Passie voor het vak

Wij zijn hoogopgeleide denkers, creatieve dromers, nuchtere doeners.  Senioren, medioren en junioren met diverse specialismen en achtergronden bij overheden en bedrijfsleven. Onze kracht ligt in deze diversiteit en het delen en benutten van elkaars kennis. Hoe verschillend we ook zijn, we hebben ook veel gemeen. De liefde voor ons vak, een grote betrokkenheid en dezelfde mentaliteit. Wij staan voor kwaliteit en gaan voor het beste resultaat!

Hoe we dat doen? Wij maken graag nader kennis.

+