icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Veiligheid

We werken veilig of we werken niet. Hieraan doen we binnen Aveco de Bondt geen concessies. Een kleine onoplettendheid kan grote gevolgen hebben. Ons veiligheidsprogramma WAVE, Wees Alert! Veiligheid Eerst! focust zich dan ook op dit bewustzijn en gedrag. We hebben bij Aveco de Bondt de veiligheidsagenda 2021 – 2023 opgesteld.

Egon van  Hooft
Egon van Hooft
wavewaarden.jpg

Handhavingsbeleid Veiligheid

Aveco de Bondt gaat ervan uit dat iedereen die voor of namens ons werkt niet afwijkt van de veiligheidsregels en daarmee gevaarlijke situaties of zelfs ongevallen voorkomt. We hechten veel waarde aan het correct naleven van de veiligheidswaarden en -regels. Met de WAVE waarden stimuleren we dat de veiligheidsregels worden nageleefd. Daarnaast heeft Aveco de Bondt een handhavingsbeleid Veiligheid opgesteld.

Duurzaam wagenpark Aveco de Bondt.jpg

Duurzaamheid

Bij Aveco de Bondt vinden we het milieu belangrijk. Al sinds 2015 zijn we gecertificeerd op niveau 5 van de CO2-Prestatieladder. Als onderdeel van de certificatie worden er periodiek reductiemaatregelen en bijbehorende doelstellingen geformuleerd. 

Niveau 5 CO2-prestatieladder

Wij geloven dat het verminderen van onze CO2-uitstoot zal bijdragen aan een betere leefomgeving. Dit zal positieve effecten hebben op zowel onze klanten als onze werknemers.

Zo hebben wij bijvoorbeeld in de afgelopen jaren het leasewagenpark verduurzaamd en alle medewerkers toegang tot Skype voor bedrijven gegeven, met als doel de CO2-uitstoot als gevolg van vervoer terug te dringen. Momenteel zijn wij bezig met het opstellen van nieuwe maatregelen om onze CO2-uitstoot verder te reduceren.

Kijk voor meer informatie over de CO2-prestatieladder op de website van de Stichting KIimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen.

Pluswonen Aveco de Bondt.jpg

Reductie

Nadat inzichtelijk is gemaakt wat de CO2-uitstoot is, kunnen de reductiedoelstellingen en de bijbehorende maatregelen worden bepaald.

Transparantie

Het idee achter de CO2-ladder is onder ander dat bedrijven elkaar motiveren en inspireren. Vanuit deze gedachte dient er dan ook met regelmaat gecommuniceerd te worden over de CO2-prestatieladder.

Participatie

Middels deze invalshoek wil Aveco de Bondt laten zien dat het investeert in samenwerking, delen van eigen kennis en daar waar mogelijk gebruikmaakt van kennis die elders in het bedrijf is ontwikkeld.

 

 

Meer weten over veiligheid en MVO? Neem dan contact op!
Egon van  Hooft
Egon van Hooft
KAM Manager
T +31 622026424
evhooft@avecodebondt.nl