icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

BP Raffinaderij Rotterdam voor bodemonderzoek

BP Raffinaderij Rotterdam heeft terreinen in Europoort en Pernis. Als preferred supplier van BP voert Aveco de Bondt op deze terreinen bodemonderzoeken en bodemsaneringen uit. Deze bodemonderzoeken en bodemsaneringen vinden plaats op terreinen die in gebruik zijn als raffinaderijen. Dit zijn zeer complexe omgevingen, waarbij zowel de voortgang van het productieproces als de veiligheid van het grootste belang zijn. Planning van werkzaamheden is hier een mooie uitdaging voor ons team.

Opdrachtgever
BP Raffinaderij Rotterdam
Status
Lopend
Diensten
Bodem en ondergrond

Rol Aveco de Bondt

  • Aveco de Bondt heeft diverse grote turnarounds begeleid. Deze turnarounds zijn grote onderhoudsprojecten, waarbij een kwart van de raffinaderij buiten gebruik wordt gesteld en circa 1.500 extra werknemers op locatie zijn.
  • In de begeleiding van deze turnarounds hebben we bodemonderzoek uitgevoerd op de locaties waar grondverzet plaatsvindt.
  • Voor aangetroffen verontreinigingen zijn saneringsplannen opgesteld die voor alle betrokken partijen acceptabel en werkbaar zijn.
  • We hebben geholpen bij de reconstructie van verschillende leidingentrenches. Dit zijn de verdiepte tracés voor transportleidingen
  • Aveco de Bondt geeft grote verontreinigingen op de terreinen in kaart gebracht en gesaneerd.

Dit project valt onder ons programma