icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Open Veste Purmerend

De Open Veste te Purmerend is een woningbouwproject met 171 woningen, verdeeld over zes appartementengebouwen en vier blokken met eengezinswoningen. Alle bouwvolumes staan gezamenlijk op een half verdiepte parkeerkelder en vormen zo de 'Veste' aan de waterkant.

Soort
Nieuwbouw
Onderdeel
Hoofd- en deelconstructeur
Opdrachtgever
Bebouw Midreth
Oppervlak
22350 m2 BVO

De rol van Aveco de Bondt in dit project

Aveco de Bondt is ontwerpend en coördinerend hoofdconstructeur en deelconstructeur van de in het werk gestorte betononderdelen.

Unieke eigenschappen van dit project

De kelderbak bestaat uit een in het werk gestorte betonconstructie op een paalfundering. Hier bovenop zijn diverse constructiesystemen toegepast. Voor de appartementengebouwen aan de rand is een in het werk gestorte betonconstructie gemaakt. De eengezinswoningen bestaan uit een prefab betoncasco, Het appartementenblok in het midden bestaat uit een staalskelet.

Wil je meer weten over dit project? Vraag het Roald!
Roald Damoisseaux
Consultant Bouwkundige Constructies
rdamoiseaux@avecodebondt.nl