icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Renovatie Kooybrug Den Helder

De bestaande Kooybrug is meer als 30 jaar oud en heeft een opknapbeurt nodig. Met de renovatie wordt de brug veilig, beschikbaar en functioneel behouden. Na de werkzaamheden kan de brug weer 30 jaar mee.

Opdrachtgever
Van Hattum & Blankevoort
Status
In uitvoering
Markten
Civiele constructies, Infra, 3D-laserscanning, 3D-modelling

Om de vorm en de maatvoering vast te leggen heeft Aveco de Bondt in opdracht van Van Hattum & Blankevoort de bestaande brug driedimensionaal vastgelegd met statische laserscanners. Met deze meettechniek verkrijg je in een relatief korte tijd de As-Built situatie in de vorm van een 3D-Pointcloud. Vanuit de meetdata is in samenwerking met Van Hattum en Blankevoort een (constructief)3D-Model opgebouwd in Autodesk Revit.

Er is een digitale omgeving gebruikt zodat iedereen toegang heeft tot dezelfde informatie. Opdrachtgevers kunnen via deze omgeving makkelijk stappen in het proces evalueren en aanvullende wensen kenbaar maken.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT? VRAAG HET AAN SANDER!
Sander Holtmaat
Adviseur Bouw
sholtmaat@avecodebondt.nl