HomeProjecten Zuivelpark Hoogeveen - DOC kaas

Zuivelpark Hoogeveen - DOC kaas

Hoogeveen

Voor het Zuivelpark Hoogeveen, bestaande uit DOC Kaas en DVNutrition, geeft Aveco de Bondt akoestisch advies over industrielawaai en het beperken van het geluid van de installaties in de fabriek.

De inrichting van het Zuivelpark betreft een samenwerking tussen DOC Kaas en DVNutrition. Aanleiding van de akoestische onderzoeken is dat het Zuivelpark vergunningplichtig is in het kader van de Wet Milieubeheer en gelegen is op het gezoneerde industrieterrein Buitenvaart II Noord in de gemeente Hoogeveen.

Rol Aveco de Bondt

Het Zuivelpark is continu in ontwikkeling. Aveco de Bondt is verantwoordelijk voor het borgen van de akoestische kwaliteit voor het Zuivelpark, als totaal en op detailniveau, van het geluid van de fabrieksinstallaties. Bijvoorbeeld bij het vervangen of bijplaatsen van installaties adviseren we over de geluidafstraling naar de omgeving en eventueel benodigde geluidsreducerende maatregelen.

Naast de inhoudelijke expertise en ervaring, adviseren we het Zuivelpark over het proces van de akoestische onderzoeken en voeren we overleg met bevoegd gezag, Indien nodig vindt afstemming plaats met leveranciers van geluiddempers of installaties.

 

Contactpersoon

Waldo Bont senior adviseur akoestiek Neem contact op

Feiten & cijfers

 • Opdrachtgever
  DOC kaas B.V.
 • Periode
  2010-heden
 • Status
  Lopend
 • Diensten
  Bouwfysica
 • Projectcategorieën
  Gebouwen
  Industrie
+