icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ruimte voor ontwikkeling

Jong of oud, bij ons is er volop ruimte voor ontwikkeling. Op ieder niveau en vanuit elke functie kun jij werken aan je ambities en kennis. Toewerken naar een andere functie of juist je kennis in je vakgebied verbreden. Daag jezelf uit! Want dat geeft energie.

Werken-een-leven-lang-leren.jpg

Een leven lang leren

De wereld verandert en de markt ontwikkelt mee. En wij dus ook! Jong of oud, bij Aveco de Bondt kun jij jezelf continu ontwikkelen. Hoe? Dat ligt helemaal aan jouw ambities. Streef je naar een management of leidinggevende functie? Of verdiep jij liever jouw kennis in je vakgebied? Van laag naar hoog en van links naar rechts: op allerlei manieren kun jij werken aan je ambities, vaardigheden en kennis. En juist dat is interessant! Zo ben je namelijk nooit uitgeleerd, ook niet als je al even meedoet.

ontwikkelen-vakgebied.jpg

Ontwikkelen in je vakgebied

Wie werkt is nooit uitgeleerd. Daar zijn we zeker van. Ook al doe je al even mee, het is altijd leuk en goed om jezelf uit te blijven dagen. En dat kan bij ons. Met een cursus of opleiding, maar ook door bijvoorbeeld mee te lopen met een collega of een project te draaien dat buiten je comfortzone ligt. Je krijgt bij ons alle ruimte om te ondernemen en te groeien. Wat zijn jouw ambities? Bij ons maak je ze waar.

Talentenmanagement.jpg

Speciaal voor jong talent – Talentmanagement Programma

Iedereen heeft binnen zijn of haar carrière eigen doelen, dromen en ambities. Bij Aveco de Bondt geloven we dat (bijna) alles mogelijk is. Als je er maar voor gaat. Met een speciaal Talentmanagement programma krijgt (jong) talent de volle kans om zichzelf te ontwikkelen.

Het doel van dit programma is om jong talent en zijn of haar leidinggevende meer inzicht te geven in de manier van werken en waar talenten en ambities liggen. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen:

  • (Persoonlijk) Leiderschap. Dit richt zich op een specialistenrol, projectleidersrol of een leidinggevende rol;
  • Projectmanagement;
  • Financieel management;
  • Commercie en adviesvaardigheden.

Tijdens het programma voer je op bovenstaande onderwerpen opdrachten uit die bijdragen aan de ontwikkeling van jezelf én de organisatie. De inzichten en ervaringen geven jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en om een gerichtere keuze te maken voor een carrière binnen Aveco de Bondt. Jouw leidinggevende ondersteunt je hierbij! Samen werken we aan jouw carrière, ambities en dromen.

Werken-bij-Aveco-de-Bondt

Het beste uit jezelf en elkaar halen

Wij geloven dat plezier, vertrouwen en samenwerken leidt tot de meest gelukkige collega’s en de beste resultaten. En dat doen we samen. We dagen elkaar uit, kennen elkaars expertise, ondersteunen elkaar en kijken naar elkaar om. Het beste uit jezelf en elkaar halen. Dat is ruimte voor ontwikkeling, talent en plezier!

Meer weten over onze ontwikkelkansen? Neem contact op met Bob!
Bob  Karelsen
Bob Karelsen
HR Adviseur
T 06 832 44 291
bkarelsen@avecodebondt.nl