icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Werken bij Aveco de Bondt

Wie werken er bij Aveco de Bondt? En hoe is het om hier te werken? Maak kennis met een paar van je toekomstige collega's of samenwerkingspartners.

Bianca-Knoeff-adviseur-asbest

“In verbinding staan met collega’s, voor mij een drijfveer en natuurlijk gegeven”

Bianca Knoeff – Senior adviseur

Aveco de Bondt heb ik leren kennen als een organisatie met een breed dienstenpakket in huis, waarin nieuwe diensten worden ontplooid en projecten compleet worden begeleid. 15 jaar werkte ik bij een milieuadviesbureau  met een kleine 100 medewerkers. Bij Aveco de Bondt zijn we met ruim 400 man werkzaam. Dat is voor mij dan ook ‘even andere koek’. Maar daar zit tegelijk mijn uitdaging. Zo maakt een asbest gerelateerd vraagstuk veelal deel uit van één project én is samenwerking met andere disciplines, ook vestiging overstijgend gewenst. Dit om invulling te geven aan de complete klantvraag.

 Ik vind deze verbinding een ‘must’ om de discipline Asbest in Eindhoven verder vorm te geven en te kunnen uitbouwen. Parallel hieraan wil ik graag samen met collega’s bekijken hoe wij het opnieuw gebruiken van vrijkomende materialen tijdens sloop of renovatie kunnen stimuleren. Hierin wordt ook het maatschappelijke aspect meegenomen.

Marc-van-Baal-infra.jpg

"Veel vrijheid er zelf wat van te maken"

Marc van Baal - Business unit manager Infra 

Na mijn studie HTS Civiele Techniek aan de Hogeschool Utrecht en Civil Engineering and Management aan de Universiteit Twente, ben ik in 2009 gestart als adviseur bij Grontmij. In 2012 begon ik bij Aveco de Bondt als adviseur Systems Engineering. Sindsdien heb ik ook proces- en contractmanagement opgepakt en heb ik aan veel mooie projecten meegewerkt, zoals de nieuwe Wildlands Zoo in Emmen. Ik vind het een uitdaging om mijn projecten tot een goed resultaat te brengen en mezelf te blijven ontwikkelen. Je krijgt alle mogelijkheden om er zelf wat van te maken, dat maakt werken bij Aveco de Bondt zo leuk. Je krijgt veel vrijheid, zonder dat je meteen in het diepe wordt gegooid. De onderlinge samenwerking met collega’s is plezierig en gemoedelijk. Je doet het echt samen!

We investeren veel in opleiding van medewerkers. Ik ben in 2014 gestart met het Talent Management programma en kreeg in 2015 de kans om als businessunit manager Infra in Holten aan de slag te gaan. Een rol waarin ik samen met het team invulling mag geven aan de openbare ruimte samen met een grote diversiteit aan klanten.

Richard-Molemaker-infra-projectmanager.jpg

"Bundeling van kennis is onze kracht"

Richard Molemaker - Senior projectmanager kabels en leidingen

In 2015 kwam ik in dienst als senior projectmanager kabels en leidingen. Bij mijn kennismaking kwam de ondernemende mentaliteit en verfrissende aanpak van Aveco de Bondt goed naar voren. De markt vraagt om specialisten die wetenschap, techniek en de wet- en regelgeving met elkaar kunnen verbinden binnen een project of advies. Hier werk je samen aan één of meer projecten voor diverse opdrachtgevers, zoals RWS, provincies, gemeenten, bedrijven, particulieren en instellingen. Het ontwerpen en het in de praktijk brengen van innovatieve ideeën en pragmatische oplossingen is het uitdagende aan mijn vakgebied.

Ik heb een dynamische rol waarin ik samen met het team kabels en leidingen mijn collega’s adviseer en ondersteun bij tenders en werken in uitvoering. Het gaat om kleinschalige, maar ook om omvangrijke, integrale en complexe werken. Wat mij vooral aanspreekt, is de diversiteit van de opdrachtgevers, zowel intern als vanuit de markt. Aveco de Bondt kent een 'platte' organisatiestructuur en beschikt over een brede kennis binnen diverse disciplines. Deze bundeling van kennis is onze kracht. Je wordt gestimuleerd om jouw kennis te verdiepen en verbreden en elkaar als team verder te versterken.

Ronald-Bijster-infraprojecten.jpg

“Bij Aveco de Bondt lukt het me meer continuïteit op te bouwen in relaties”

Ronald Bijster - Senior adviseur omgevingsmanagement

Ik ben specialist in vergunningen- en proceduremanagement in infraprojecten. Denk bij procedures ook aan regelgeving omtrent kabels en leidingen, planologie of archeologie. Die ervaring deed ik grotendeel op in uitvoeringsprojecten voor aannemers, overheden en energiebedrijven. Vaak zijn dit de grotere UAV-gc contracten voor de aanleg van (rijks)wegen of spoorwegen of een rioolwaterzuivering.

Daarnaast adviseerde ik in planstudies (Ruimte voor de Rivier projecten) en bij het Hoogwaterbeschermingsprogramma van Rijkswaterstaat.

Ik vind het prettig dat Aveco de Bondt kleiner is dan mijn vorige werkgevers, maar wel binnen een groter geheel opereert. Bovendien is er vanuit de vestiging - ik zit veelal in Eindhoven - meer focus op de regio. Bij Aveco de Bondt lukt het me meer continuïteit op te bouwen in de relatie met collega’s en klanten. Mijn kennis en ervaring wil ik verder verbreden en verdiepen en delen met mijn collega’s. Samen met hun ga ik de verschillende aspecten van omgevingsmanagement binnen Aveco de Bondt verder verkennen en versterken. Hoewel lijninfra mijn basis is, ben ik benieuwd waar nog meer kansen liggen. Aveco de Bondt biedt mij de kans om mijn kennis en ervaring breed in te zetten en uit te bouwen. Ik doe dit vanuit een hecht team van betrokken en kundige adviseurs en specialisten.

Vragen over werken bij Aveco de Bondt? Vraag het Bob!

Mail HR manager Bob Karelsen