icon-arrow-right
HomeDiensten Contracteren en aanbesteden

Contracteren en aanbesteden

Hoe komt u tot de juiste contractvorm? Als opdrachtgever heeft u keuze uit een groot aantal contract- en samenwerkingsvormen voor uw infraproject. Daarbij kunt u ook nog eens kiezen uit meerdere aanbestedingsstrategieën. Afgewogen keuzes zijn belangrijk. De keuzes die u vooraf maakt, bepalen het verdere verloop van het traject.

Contracteren en aanbesteden _Proces per contractvorm_2.jpg

Contracteren en aanbesteden

Het opstellen, in de markt zetten en beheren van contracten is een complexe bezigheid. Contracten vragen van de opsteller en gebruiker doorgaans vergaande juridische, commerciële en technische kennis en expertise. De contractmanagers van Aveco de Bondt adviseren u in de voorbereiding, ondersteunen bij het opstellen van het contract, begeleiden de aanbesteding en zien er tijdens de uitvoering op toe dat de contractafspraken worden nagekomen. Zij hebben de juiste kennis in huis om haalbare oplossingen te realiseren en keuzes te optimaliseren.

Contractvormen

Als opdrachtgever heeft u voor de realisatie van uw project keuze uit een groot aantal contract- en samenwerkingsvormen variërend van klassiek naar modern. Als opdrachtnemer staat u voor een complexe bouwopgave die binnen de gestelde contractuele kaders dient te worden gerealiseerd. Kennis van de contractbepalingen is een vereiste om uw project in goede banen te leiden. De contractmanagers van Aveco de Bondt ondersteunen zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in dit complexe speelveld.

Contractbeheersing

Tijdens de uitvoering van het project ondersteunt en ontzorgt Aveco de Bondt u bij het contractmanagement. Daarbij hebben beschikken wij over ruime ervaring op het gebied van directievoering, toezicht en systeemgerichte contractbeheersing (SCB).

Projecten

Alle projecten
+