icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Vriend van de Fietsersbond, Aveco de Bondt en Vialis bundelen krachten!

Actueel · Blog · 02 november 2023

Een samenwerking waar we trots op zijn, want samen met Vialis geloven we dat fietsen bijdraagt aan een duurzame mobiliteit en een gezonde omgeving. Wat houdt deze samenwerking precies in?

fietsersbond-vialis-3.JPG
Bas Harmsen, Esther van Garderen en Jan Willemsen

Werken aan oplossingen

“Duurzame mobiliteit is een voorwaarde voor levenskwaliteit en hiervoor is een breed scala aan oplossingen vereist” vertelt Jan Willemsen CEO Vialis. Daarom werken we graag met elkaar aan een infrastructuur die veilig, duurzaam en functioneel is.

Inpassing van de fiets en andere vormen van duurzame mobiliteit zijn een wezenlijk onderdeel van de dienstverlening door Aveco de Bondt. “Fietsoplossingen zijn een onmisbaar onderdeel van een robuuste, toekomstgerichte en prettige leefomgeving.” Aldus Bas Harmsen, directeur Infrastructuur & Mobiliteit.

Als ‘Vrienden van de Fietsersbond’ ondersteunen Aveco de Bondt en Vialis elkaar hierin, om zo bij te dragen aan de ontwikkeling en promotie van het fietsen. Dit sportieve vervoersmiddel is niet alleen goed voor je, het is voornamelijk leuk en future-proof!

Nederland in beweging houden

Vialis en Aveco de Bondt willen met dit partnerschap een belangrijke boodschap uitdragen, en dat is om Nederland nog fietsvriendelijker te maken. De waardevolle kennis uit beide bedrijven maakt het mogelijk om unieke ideeën uit te werken en om te zetten naar realiteit. Want fietsend maken we Nederland een stuk gezonder, efficiënter en natuurlijk milieuvriendelijker.

Doe jij ook mee?