icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Constructief ontwerp uitbreiding depot en hal - Salland Olie

Dit project betreft de uitbreiding van het depot van Salland Olie in Kampen, met een tank (K1) die een inhoud heeft van 3 miljoen liter. De tank heeft een diameter van 16 meter en is 15 meter hoog. Naast het depot is ook een hal voor opslag gerealiseerd.

Opdrachtgever
Salland Olie, Hamer, PHB Deventer
Diensten
Hoofddraagconstructies & deelconstructies
Status ingenieursdiensten
Afgerond

Hoofd- en deelconstructeur

Aveco de Bondt was hoofd- en deelconstructeur van de betonconstructie, voor zowel het depot als de hal. De uitvoering van het constructieve en bouwkundige gedeelte is in een kort tijdbestek van 18 weken gerealiseerd.

Een bijzonder project door de combinatie van bouwkundig- (de hal) en civiel werk (het depot). De bouwwerkzaamheden zijn, anno mei 2020, afgerond.

Meer weten?

Op zoek naar een constructief ontwerp voor een bouwproject? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk onze dienstpagina’s: Constructies.

Contactpersoon
Walter Kemna
Sr. Adviseur bouwkundige constructies
wkemna@avecodebondt.nl