icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Qontrol projectbeheersingstool

Projecten en contracten worden steeds complexer en uitgebreider. Mede door de introductie van contractvormen als D&C en DBFM. De behoefte om informatie transparant beschikbaar te maken voor het hele projectteam is enorm gegroeid. De projectbeheersingstool Qontrol doet precies dat!

Leon   Lankhorst
Leon Lankhorst
begeleiding-qontrol

Begeleiding en inrichting projectbeheersingstool Qontrol

Qontrol is een digitale projectbeheersingstool waarin projectinformatie over een project op een centrale plek wordt beheerst en gemanaged. In de tool vind je per project afspraken over de taakverdeling, uitgangspunten, eisen en wijzigingen. De tool kan worden ingezet in elke fase van een project, vanaf ontwikkelfase tot en met beheer en onderhoud. Geschikt voor zowel het opstellen als uitvoeren van contracten. Wij faciliteren de tool en zorgen dat het projectteam snel aan de slag kan. Ook geven we trainingen over het werken met Qontrol.

qontrol-projectbeheersingtool

Hoe werkt het?

Elk project, contract of tender krijgt in Qontrol een eigen omgeving. Alle teamleden krijgen een apart account gespecificeerd op zijn of haar projectrol. Vanuit dat account kunnen zij informatie inzien en toevoegen aan de online omgeving. Afwijkende wensen (of koppelingen met externe applicaties) zijn altijd op maat in te vullen. Zo vormen we de ideale digitale omgeving voor elk project.

Tender Qontrol.jpg

Waarom werken met Qontrol?

Bij elk project, contract of tender is het belangrijk dat informatie voor alle betrokkenen beschikbaar is. Zo is iedereen op de hoogte, werkt iedereen sneller en voorkom je miscommunicatie. Alle teamleden hebben inzicht in dezelfde uitgangspunten, afspraken, planning en (faal)kostenoverzicht. Een volledig dossier dat gedurende het hele project kan worden gebruikt en in de ontwerp- en realisatiefase uiteindelijk ook kan worden geverifieerd.

 

Wat levert de dienst Qontrol projectbeheersingstool op?

Een volledig ingerichte maatwerk omgeving in Qontrol voor elk project, contract of tender waar een projectteam zo mee aan de slag kan. Waar nodig met ondersteuning!

Meer weten over de Qontrol projectbeheersingstool? Neem contact op met onze expert!
Leon   Lankhorst
Leon Lankhorst
Projectbeheersing & Contractmanagement
Projectmanager
T +31 6 212 30 995
llankhorst@avecodebondt.nl

Deze dienst valt onder ons programma