icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Wij zijn Aveco de Bondt

Een onafhankelijk bureau dat ontwerpt, onderzoekt en adviseert. We bedenken en realiseren toekomstbestendige oplossingen voor landelijke opgaven en specifieke omgevings- of organisatievraagstukken. Ons doel? Een positieve impact creëren op ieders leefomgeving. Haak aan!

Inzicht verduurzaming.jpg

Onze aanpak

De vraagstukken in Nederland op het gebied van wonen, ruimte, klimaat en duurzaamheid zijn groot. Het ene vraagstuk staat niet meer los van het andere. Binnen projecten vraagt dit om een totaalaanpak. Onze specialisten voeren ook de dialoog met stakeholders en omwonenden. Verschillende kennisgebieden binnen onze organisatie werken op projecten nauw met elkaar samen. Zo bieden we integrale en toekomstbestendige oplossingen die écht werken.

Multidisciplinaire-projecten.jpg

Verbindt en creëert

Wij geloven in de kracht van verbinden. Want samen weet je altijd meer. Onze specialisten op het gebied van water, infrastructuur, bouw en duurzaamheid werken dan ook nauw samen aan projecten. We combineren in- en externe kennis: expertises, opgaven, mensen en organisaties. Zo creëren we duurzame oplossingen die haalbaar en realistisch zijn. Aveco de Bondt verbindt en creëert! 

Veiligheid.jpg

Denkers en doeners met lef

We zijn een specialistenteam vol denkers en doeners. Daadkrachtig, pragmatisch en we bedenken slimme oplossingen. We helpen overheden en marktpartijen complexe vraagstukken behapbaar en uitvoerbaar te maken. We durven te innoveren en met creatieve oplossingen te komen. Zo creëren wij samen met partners en klanten een logisch en duurzaam ingerichte leefomgeving met respect voor het ecosysteem: water, land, lucht en de mens. 

Haak jij aan?