icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Wij zijn Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is een ingenieurs-, advies- en projectenbureau. We hebben veel verschillende expertises in huis en verzorgen multidisciplinaire en specialistische projecten voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Nieuws_Kantoor Aveco de Bondt Holten.jpg

Samen werken aan maakbare oplossingen

Onze opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies en gemeenten en bouwondernemingen, ontwikkelaars en investeerders. We zijn ondernemende ingenieurs. We nemen verantwoordelijkheid en zijn bereid risicodragend te investeren in projecten. Onze 500 specialisten hebben liefde voor hun vak en werken met een grote betrokkenheid aan maakbare, duurzame oplossingen. Dichtbij en samen met de opdrachtgever, vanuit vestigingen in Holten, Amersfoort, Vianen, Eindhoven, Breda, Nieuwegein en Moerdijk hebben we kennis van verschillende regio's. We zijn altijd bij jou in de buurt. 

Multidisciplinaire projecten Aveco de Bondt.jpg

Jouw partner voor multidisciplinaire en specialistische projecten

Aveco de Bondt heeft alle disciplines in huis om je in elke fase van een project te adviseren en te ondersteunen. Van planvorming, ontwerp en engineering tot en met de uitvoering, beheer en onderhoud. Voor jou betekent dit korte lijnen, goede afstemming en één aanspreekpunt voor jouw project. Zo hebben we unieke specialistische kennis in huis. We hebben goede waterspecialisten in huis, maar ook duurzaamheidsspecialisten. We zijn aanpakkers en gaan doelgericht te werk. Samen met jou en partners werken we aan een realistisch resultaat. 

 

ADB_Plaat_ruimte voor een andere blik (2).jpg

Onze dochterondernemingen

Aveco de Bondt heeft een aantal dochterondernemingen in huis:

Wareco

Wareco is het expertisecentrum van Aveco de Bondt voor water, bodem en ondergrond. Waarin alle water-, bodem- en ondergrond gerelateerde competenties en daarmee samenhangende problematiek in laagland delta’s bijeen zijn gebracht. Wareco werkt aan verkenning, planvorming, engineering, uitvoerings- en beheervraagstukken rond waterveiligheid, watersystemen in het landelijke gebied, water in de stad en bodemverontreinigingen. Maar ze kijken ook naar wat dat betekent voor de compact ingerichte leef- en werkomgeving van de zakkende delta. Zij verenigen alle competenties om jou als klant op bevlogen deskundige wijze op dit terrein te ondersteunen. Dat doen ze voor hogere en lagere (semi)overheden, aannemers, bouw- en vastgoedbedrijven en particulieren.  

Primum

Primum gaat voor versnelling van het tempo van verduurzaming en voor het vergroten van de positieve impact. Dit doen zij door het leveren van adviesdiensten voor verduurzaming van organisatie, projecten en producten. Primum is een duurzaamheidsadviesbureau dat haar opdrachtgevers helpt om zich te onderscheiden in duurzaamheid.

Compositie 5

In het complexe werkveld van de ruimtelijke ordening biedt Compositie 5 Stedenbouw haar diensten in heel Nederland aan. De opdrachtgevers zijn zeer divers: Zowel de particulier die een omgevingsvergunning voor de uitbouw van zijn woning nodig heeft, de projectontwikkelaar die een stedenbouwkundig plan voor een uitbreidingslocatie wenst als de gemeentelijke overheid die een (inter)gemeentelijke structuurvisie op wil laten stellen, worden door C5 van advies voorzien.

Ruimte voor elkaar

Het is onze ambitie om samen met opdrachtgevers, partners en collega's oplossingen te bedenken voor de uitdagingen van morgen. We willen Nederland sterker maken. We dragen bij aan een goed ingerichte gezonde leefomgeving voor iedereen. Dit doen we door expertises bij elkaar te brengen. We geven de ruimte om elkaar te versterken. Ruimte voor elkaar!