Advies en ondersteuning waterveiligheid

De zorg voor waterveiligheid gaat continu door. Meebewegen, afstemmen en voorbereiden op de toekomst. Daar kun je soms best wat hulp bij gebruiken. Onze specialisten kun je inzetten op het gebied van waterveiligheid. Van projectleider tot tijdelijke kracht. Ook geven zij advies op specifieke onderwerpen.

Consultancy voor de waterveiligheid

Vragen op strategisch niveau rondom waterveiligheid of beheer? Of ambities op de duurzaamheidstransitie of circulaire economie? Een specialistenteam staat voor je klaar om je te helpen met allerlei (complexe) vraagstukken op het gebied van waterveiligheid. Consultancy gaat bij ons verder dan advies alleen, we helpen je echt op weg. We onderzoeken alle processen rondom een vraagstuk en leggen de verbinding met de laatste ontwikkeling van technologieën en kennis op het gebied van het Nederlandse waterdomein. We vertalen complexe beheer-, onderhouds- en vervangingsvraagstukken naar toegepaste vooronderzoeken en verbeterprogramma’s. Op de juiste momenten brengen we nieuwe, breed toepasbare technieken onder de aandacht zoals monitoringsmiddelen, modellen of rekentechnieken. Door ons inzicht in het vakgebied verzilveren we ambities op bijvoorbeeld de duurzaamheidstransitie en circulaire economie. Wat het vraagstuk ook is, wij helpen je echt verder.

Afbeelding 1 Advies en Ondersteuning Waterveiligheid

Geotechnisch en geohydrologisch advies

Hulp nodig bij beheer of tijdelijke capaciteit nodig op een project? Of op zoek naar specifieke kennis over een bepaald onderwerp? Of het nou gaat om diverse taakvelden of om beheer voor de realisatie van geïntegreerde dijkverbeteringsmaatregelen. Onze specialisten gaan graag aan de slag. Van het coördineren van de gehele uitvoering, geotechnisch en geohydrologisch advies en rekenaars tot aan het adviseren en begeleiden van bestuurlijke samenwerking. We koppelen de juiste expertise en mensen aan elk project.

Onze consultants en adviseurs komen nooit “alleen”. Ze beschikken over een grote achterban van collega’s met kennis op alle gebieden van de waterveiligheid. Dat werkt altijd!

Afbeelding 2 Advies en Ondersteuning Waterveiligheid

Daadkrachtige en pro-actieve waterveiligheidsspecialisten

Onze mensen hebben een hands-on mentaliteit en werken opgaven eenduidig uit. We denken altijd met de opdrachtgever mee ook in het proces daarna. Daadkrachtig en pro-actief. Veel van onze mensen draaien al een lange tijd mee in het werkveld. Zij weten wat er speelt bij de opdrachtgever. 

Aan de slag met advies en ondersteuning waterveiligheid? Martin helpt je verder!

ing. MPM Martin Schepers
Leading Expert Waterveiligheid
mschepers@avecodebondt.nl
+31 6 183 00 339