WarecoWaterData - grip op grondwaterstanden

Grondwateroverlast is, gezien klimaatverandering, niet meer weg te denken in deze tijd. Met WarecoWaterData krijg je grip op de grondwatersituatie in een gebied of project. We lopen voorop met het kostenefficiënt leveren van informatie, van betrouwbaar grondwaterdata tot een grondige analyse van de data. Onze adviseurs zijn experts in het verzamelen, valideren en analyseren van deze waterdata.

Over WarecoWaterData

Wanneer je te maken hebt met de ondergrond is het belangrijk inzicht te krijgen in grondwaterstanden. WarecoWaterData is dé oplossing voor het grondwaterstandbeheer. Met een jaarabonnement voor een vast bedrag per meetpunt per jaar, neemt deze tool veel zorgen uit handen. Het gewenste serviceniveau bepaalt jouw vaste jaarlijkse kosten. Een gebruiksvriendelijke webportal is onderdeel van onze dienstverlening. Hiermee heb je via desktop, laptop of tablet, toegang tot al jouw peilbuisgegevens en meetdata.

Afbeelding 1 Wareco Water Data Grip op Grondwaterstanden

De mogelijkheden van WarecoWaterData

1. WarecoWaterData data-abonnement

Behoefte aan betrouwbare en continue data? En zelf geen zorg voor aanschaf, onderhoud en beheer van meetapparatuur? Met een data-abonnement krijg jij grondwaterdata voor een vaste prijs per meetpunt per jaar. Alle zorg voor het meetnetbeheer en dataopslag nemen wij uit handen.  

2. WarecoWaterData dataverzameling

Je hebt eigen meetapparatuur (dataloggers) en wilt aan de slag met de data. Wij verzamelen, valideren en beheren de data uit bestaande meetinstrumenten. Voor onderhoud aan het meetnet geven wij een concreet handelingsadvies. Met dataverzameling nemen we de uitvoeringstaak uit handen.

3. WarecoWaterData portalabonnement

Je hebt eigen meetapparatuur en doet zelf de (hand)metingen maar wilt de data op een gestructureerde manier beheren: Voor een vaste prijs per meetpunt per jaar heb je toegang tot de beheerportal van Argus waarin jij meetdata kunt opslaan, beheren en gebruiken.  

WarecoWaterData is een ronkende machine die jou volledig ontzorgt in grondwater problematiek.

Afbeelding 2 Wareco Water Data Grip op Grondwaterstanden

Wat levert WarecoWaterData op?

Met WarecoWaterData krijg jij grip op de grondwaterstanden in een gebied of project. Daardoor kun je tijdig handelen en word je niet verrast door snel veranderend grondwaterpeil. Extreme natte of droge periodes worden hierdoor beter beheerst.

Aan de slag met warecowaterdata - grip op grondwaterstanden? Wouter helpt je verder!

Wouter Kooijman
Specialist Waterveiligheid & Omgeving
wkooijman@avecodebondt.nl
088 004 8212