icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

WarecoWaterData - grip op grondwaterstanden

Met WarecoWaterData krijg je grip op de grondwaterstanden in een gebied of project. We lopen voorop met het kostenefficiënt leveren van betrouwbare grondwaterdata. Onze adviseurs zijn zeer ervaren in het verzamelen, valideren en analyseren van deze waterdata.

Wouter  Kooijman MSc
Wouter Kooijman MSc
Argus Waterdata

Over WarecoWaterData

WarecoWaterData is de oplossing voor de grondwaterstandbeheer. Je sluit hiervoor een abonnement af voor een vast bedrag per meetpunt per jaar. Het gewenste serviceniveau bepaalt jouw vaste jaarlijkse kosten. Een gebruiksvriendelijke webportal is onderdeel van onze dienstverlening. Hiermee heb je via desktop, laptop of tablet, toegang tot al jouw peilbuisgegevens en meetdata.

1. WarecoWaterData data-abonnement

Je wil betrouwbare en continue data? En zelf geen zorg voor aanschaf, onderhoud en beheer van meetapparatuur? Met een data-abonnement krijg je grondwaterdata voor een vaste prijs per meetpunt per jaar. Alle zorg voor het meetnetbeheer en dataopslag nemen wij uit handen. 

2. WarecoWaterData dataverzameling

Je hebt eigen meetapparatuur (dataloggers) en wilt aan de slag met de data. Wij verzamelen, valideren en beheren de data uit bestaande meetinstrumenten. Voor onderhoud aan het meetnet geven we een concreet handelingsadvies. Met dataverzameling nemen we de uitvoeringstaak uit handen.

3. WarecoWaterData portalabonnement

Je hebt eigen meetapparatuur en doet zelf de (hand)metingen maar wilt de data op een gestructureerde manier beheren: Voor een vaste prijs per meetpunt per jaar heb je toegang tot de beheerportal van Argus waarin je meetdata kunt opslaan, beheren en gebruiken.  

Verdere informatie

Interesse in of meer informatie over WarecoWaterData? Neem contact met ons op!
Wouter  Kooijman MSc
Wouter Kooijman MSc
Specialist Waterveiligheid & Omgeving
T +31 6 128 97 958
wkooijman@avecodebondt.nl

Deze dienst valt onder ons programma